2777
2789
عنوان

خانمای شاغل کار من درستع یااشتباهه

312 بازدید | 25 پست

در قبال جایی ک کار میکنم صندوقدار ی رستورانم چن روز دیگ میشع یک ماه میخوام تا حقوقم ریخت از اونجا بزنم بیرون چون ن قرارداد بستم باهاشون ن سفتع دادم ن چیزی امضا کردم اولش قرار بود ی هقتع ازمایشی باشم بعد دیگ ن من چیزی گفتم ن اونا هی ی هفتع ی هفته اومدم جلو داره میشع یک ماه

بعدشم مث سگ کار میکشن 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا ماه اول رو حقوق نمیدن و یکماه عقب تر حقوق میدن تا همچین حرکتی نزنید.برای همینم حرفی نزدم و قرار داد نیستن.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
معمولا ماه اول رو حقوق نمیدن و یکماه عقب تر حقوق میدن تا همچین حرکتی نزنید.برای همینم حرفی نزدم و قر ...

خدا ازشون نگذره یعنی برا منم همینکارو مبکنن؟ من ب پول احتیاج دارم💔😔

معمولا ماه اول رو حقوق نمیدن و یکماه عقب تر حقوق میدن تا همچین حرکتی نزنید.برای همینم حرفی نزدم و قر ...

حالم بده نکنه واس من امینارو کنه؟ چی بگم بهش اخه؟ با چ بهونه بزنم بیرون؟

خدا ازشون نگذره یعنی برا منم همینکارو مبکنن؟ من ب پول احتیاج دارم💔😔

من خودم کارفرما هستم معمولا اینکار رواله به خاطر همچین کارایی که تازه کار ها میکنن. اینجوری همیشه یه حقوق گرو میمونه تا اگر تازه کار دزدی کرد یا خرابکاری کرد یا بی خبر ترک کار کرد یه پولی ازش دستمون باشه که تا حدودی جبران باشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

چرا الکی حرف درمیاری من دیدم ک طرف پولشو داده بابت یکماه کار خداروخوش نمیاد داری اطلاعات غلط ب بنده خدا میدی اونم واسه کار رستوران

خب پس من چ غلطی کنم 💔😔من پول نیاز دارم

معمولا همون اول این حرفارو میرنن و هفته اول وقتی دیدی کار رو دوست نداری باید می‌زدی بیرون.ما خودمون برای اینکه به طرف فشار نیاد هفته اول تکلیفش رو روشن میکنیم و بهش میگیم داستان از چه قراره.

شما هم الان بهشون بگو ببین اونها چکار میکنن اگر حقوق نمی‌دن نرو 

این کاربرو ولش کن کارتوک کارمندی نبوده برو ی بهانه بیار مثلا بگو راهم دوره واین حرفا دستمزداین چند و ...

تروامام حسین دعا کن حق و حقوقم کامل بدن بخدا با ی امید کار کرردم اونجا ب ریال ریالش احتیاج دارم