2777
2789

یه مادر و پسر اجاره دادیم مادره که کلا خونه نیست پسره هم اینجارو کاباره کرده هروز تا ۶ صبح بیدارن بوی قلیون سر و صدا اینا 

منم گرفتم امروز تو تایمی که صداشون قطع شد فهمیدم خوابیدن صدا آهنگ بردم بالا مثل خودشون راه رفتم صدا بره پایین

الان به بابام پیام دادن خوبه شما اسپیکرو روشن میکنید ما نمیتونیم تا صبح سر و صدا کنیم

بابامم گفت اهمیت نده گوش نکن به سر و صداشون🤣

من تا کی پنکه روشن کنم صداشونو نشنوم اخه؟؟

شما بودید با این مستاجر بنجل چه رفتاری میکردید؟؟؟

خواب زندگی نذاشته برامون

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسیار کار منصفانه ای کرده عزیزم اشکالی نداره

ناراحتم

نمیدونم چیکار کنم تا صبح بیدارم از این ورم امتحانام اشک تو چشام جمع میشه جاییم ندارم برم

هی خواهر

این کار تو هم اینجا درست بود همسایه جدید ما هروقت ما رو میبینه میگه ببخشید بچه ها میپرن و اینا این رفتارشون باعث شد من هم محتاط بشم سرصدا نکنم اما همسایه قبلیمون گفته بود شما یه عطسه هم میزنید صداش توی خونه ما میاد این جمله همیشه حتی الان که از اونجا رفتیم بهم حس بدی میده که چیا شنیدن 

توپ تانک فشفشه هرزه باید گم بشه

برید فسخ قرارداد بکنیدخبتو اینو میگی یه نگاه به تاپیک های مستاجر ما بنداز میگی این خوبه

من هیچ کاره ام

بابام باید به فکر آسایش و رفاه خودش و خانوادش باشه نه پول تو جیبش

این کار تو هم اینجا درست بود همسایه جدید ما هروقت ما رو میبینه میگه ببخشید بچه ها میپرن و اینا این ر ...

والا ما که کلا صدامون در نمیاد عادت داریم ارام صحبت کنیم بعد زیاد خونه نیستیم منم بیشتر تو اتاقمم

ناراحتمنمیدونم چیکار کنم تا صبح بیدارم از این ورم امتحانام اشک تو چشام جمع میشه جاییم ندارم برم

خب حالا یه چیزی بهت بگم ماهم مستاجر طبقه بالا یه دختره مجرده از هشت شب تا الان که بیدارم از صدای جیغ و دری بری گفتنشو مست کردنشون با چندتای دیگه سرو صداشون عاجز شدم مادرمم میگه ولش کن چیزی نگو تا عذرشو بخوایم

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

من هیچ کاره امبابام باید به فکر آسایش و رفاه خودش و خانوادش باشه نه پول تو جیبش

اقایون چون زیاد خونه نیستن به این مورد اهمیت نمیدن

همین مستاجر ما وقتی پدرم خونست اروم وقتی پدرم نیست در رو جوری میکوبن کل خونه میلرزه پدرم میگه ارومن بدیم به همینا میگم نهههه اسایش نداریم اینا وقتی میان تو حیاط یاتو کوچه نگاه واحد ما میکنن به نتیجه رسیده یه تعارفی بکنه موندن که هیچ با نکات بیشتر قراداد تنظیم میشه نموندن یکی دیگه میاد من اینسری شرایط سخت میکنم تا بشه زندگی کرد🫠

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»