2777
2789
جریان من تازه اس رو چهارشنبه ۲۴ اردیبهش تا ابد تو ذهنم حک میشه ، منم بابت اشتباه و بچه بازی خودم گند ...

😭🫂 هعی چی ندارم بگم

فق بدون تا خرخره درکت میکنم

تفنگ نمی دانست!شکارچی نمی‌دانست ! خدا هم نمی‌دانست؟ ؟کبوتر برای جوجه هایش غذا میبرد🥺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهييي🫠ان شاءالله خدا خودش راهو برات هموار كنه عزيزم

❤️🥺ممنون مهربون

تفنگ نمی دانست!شکارچی نمی‌دانست ! خدا هم نمی‌دانست؟ ؟کبوتر برای جوجه هایش غذا میبرد🥺💔

چی بگم و الا 🤔 جای تو نیستم ، ولی می‌دونم که مرگ آخرین درمان مشکلات هست نه اولین

رآه هست ولی نمیشن پس بمیرم بهتره آسونتر 

چطوری باقهوه

به قهوه حساسیت دارم ضربان قلبمو میبره بالا ، دچار افت فشار شدید میشم ، مصرف قهوه هم در حالت نرمال تا یه انداره برا بدن قابل پذیرش

اگر ت. یکساعت ، ۷ الی ۸ تا قهوه دبل بخورم باعث مرگ میشه

تو چرا آبروت رفته؟

من کار خاصی نکردم ولی فکر بد راجبم کردن

به قهوه حساسیت دارم ضربان قلبمو میبره بالا ، دچار افت فشار شدید میشم ، مصرف قهوه هم در حالت نرمال تا ...

من حساسیت ندارم اما اگه مصرف کنم چی میشه؟؟

من کار خاصی نکردم ولی فکر بد راجبم کردن

پس بذار بهت بگم

منم اولا مثل تو بودم اینقدر نشخوار فکری دیوونم کرد که خودم با دست خودم با واکنش های غیر منطقی ام واقعا آبروی خودم رو بردم 

فقط آروم باش و صبر کن چیزی نیست 

مثل من خودت با دست خودت زندگیت رو نابود نکن

دوست داشتی برا منم دعا کن که خدا مشکلمو حل کنه ، یا اگر حل نمیکنه زندگیمو تموم کنه

پس بذار بهت بگممنم اولا مثل تو بودم اینقدر نشخوار فکری دیوونم کرد که خودم با دست خودم با واکنش های غ ...

💗💗ممنون 

ان شاءالله مشکلاتت حل بشه ذهن و روانت آروم بشه

من حساسیت ندارم اما اگه مصرف کنم چی میشه؟؟

اگر ده تا دبل تو یه ساعت ، یعنی پشت سر هم مصرف کنی (درصورتی که مصرف روزانه نداشته باشی ، یعنی بدنت عادت نکرده باشه و دیر متوجه حال بدت بشن و به بیمارستان برسی) دور از جون می میری 

ولی بذارید اینو بگم بهت ، که تو موقعیتت وحشتناک نیست واقعا ، من بعد از اتفاق دو روز پیش فهمیدم تمام دغدغه هام الکی بوده ، وضع فعلی من با تو خیلی فرق داره 

تروخدا واسم دعا کن

اگر ده تا دبل تو یه ساعت ، یعنی پشت سر هم مصرف کنی (درصورتی که مصرف روزانه نداشته باشی ، یعنی بدنت ع ...

برا کنجکاوی پرسیدم 

دعا میکنم از ته دلم حله شه مشکلاتت