2777
2789

ی مرد ۳۰ساله ک خودشم متاهل بوده ب ی پسر بچه تجاوز میکنه و بدلیل تجاوز وحشتناک پسر بچه بستری میشه و پدر عمو و دایی پسر بچه مرد رو پیدا میکنن میبرن میشکن و سلاخیش میکنن ..دنیا اصلا جای قشنگی نیس مراقب بچه هاتون باشین

من ساکن اون شهر نیستم ولی مردمش رو میشناسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نپرسید لطفا اسمشو..ممنون

باشه خوب

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من خوزستانی نیستم ولی هر جای جهان ممکنه اتفاق بیفته ربطی به یه منطقه خاص نداره

اره ولی انقدر که خوزستان و کردستان این مدل خبرا می اد ، ادم وحشت می کنه عجیبه هر هفته ی اتفاق سلاخی 

اره ولی انقدر که خوزستان و کردستان این مدل خبرا می اد ، ادم وحشت می کنه عجیبه هر هفته ی اتفاق سلاخی

کورد ها به ناموس هم چشم ندارن🙂

ولی راست میگید تفنگ دارن غیرت دارن و اگه یکی از یه طرف دیگه بیاد و به نام.وسشون صدمه بزنه حسابشو میرسن

خوزستان چرا این مدلین ایالت جدا از ایران راجت هر کاری دلشون بخواد می کنن ،چه وحشتناکن 😦

این چیزا همه جا ممکنه باشه،ما هم خوزستانی هستیم درست نیست به همه توهین کنی دوست عزیز

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃