2777
2789
عنوان

شوهرم برام خورشت نذاشت😐😐😐😐😐

386 بازدید | 19 پست

عاقا من 9ماهه باردارم همسایه برام یه کاسه خورشت و یه بشقاب برنج فرستاد.بعد من با شوهرم قهرم .گذاشتمشون رو اپن رفتم درو بستم وقتی برگشتم دیدم بردشون پایین میخواست شروع کنه بمن گفت بیا بخور گفتم گشنم نیست بعد دیدم همشو خورد😐😐شام ماکارانی داشتیم نخورد..دلم میخاد عرررر بزنم چقد خورشته خوش رنگ و لعاب بود🥲🥲🥲🥲🥲🥲

خدایا شکرت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی بیش تر تو نینی سایت میمونم بیشتر ب این نتیجه میرسم ک مردا اشغالی بیش نیستن و هیچ وقت ازدواج نم ...

بخدا اره ازدواج نکن..شوهر من خیلی ادعای عاشقیش میشد چندین سال دنبالم بود بخدا اگ لاف بزنم..از روز دوم کتکم زده تا قبل بارداریم

خدایا شکرت.
خب خودت مقصری باید بخوری همون جا یا بگی یکم برام نگه دار لوس بازی هاتون تمومی نداره

لوس بازی چیه وقتی غذا داخل خونس یعنی سهم تمام اعضای خانوادس نه یه نفر بیاد تک خوری کنه گفتن نداره