2777
2789

اگه ژنتیکی داری یکم میخوای بیشترش کنی یکم وزن اضافه کنی اونجا هم بزرگتر میشه اما اگه تختی کاریش نمیشه کرد ورزش هم به اون صورت اثر نمیذاره چربیاشم اب میکنه

من تزریق چربی کردم به باسن خیلی تخت بودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سینه رو که نمیدونم تجربه نکردم

ولی باسن با افزایش وزن زود بزرگ میشه

البته بازم بستگی به بدنت داره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

واقعا ب ژنتیک و مدل چاقی بستگی داذه من خودم اولین جاییم که لاغر میشه شونه هام و دستامه. اولین جایی که چاق میشه رون ها و باسنمه 

در حالی ک دوستم برعکسه مثلا 

اما خب  سینه ک من از هر مربی سنیدم گفتن  بافت چربی هست در ولقع اتفلقا با ورزش تمربن. اتفافا چربی سوزی میشه و کوچک تر میشه  حالا ذگخ با مکمل ها. یکم کنترل شه 

باسن هم تمذین های باسن. مصرف پروتئین  استفاده ار تخم مرغ و سیب زمینی و  فیلت مرغ با ماکارونی تو رژیم 

اگه ژنتیکی داری یکم میخوای بیشترش کنی یکم وزن اضافه کنی اونجا هم بزرگتر میشه اما اگه تختی کاریش نمیش ...

واا

این چه حرفیه میزنید.ورزش اصولی و تغذیه مناسب خیلی تاثیر داره تو افزایش حجم باسن و ران اما حجم سینه رو افزایش نمیده

من ی نفر بود قرص گین آپ مخصوص بزرگ شدنه باسن خورده بود خیلی تاثیر گذاشت بود ولی خب میگن تا بخوری تاثیر داره وقتی قطعش کنی برمیگرده 

خودمم خیلی دلم‌میخاد باسن و سینه هام بزرگ بشن ولی هیچ کاری نکردم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

آره اشتباه تایپی شد

نگا مامانم میگفت مجرد بوده سایزش ۷۰ اینا بوده بعد ازدواج و شیردهی و اینا الان حدودا ۸۵ شده ولی خب دیگه سینه خوب و سفت نیست 

چاق شدن هم اثر داره من خودم ۵۹ کیلو که بودم سایز ۸۰ بود الان ۵۵ کیلو شدم سایز ۷۵ هست 

ولی بهترین راه همون عمل پروتزه دیگه سوتین و اینا هم نمیخواد

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen