2777
2789

رفته بودیم کارورزی بعد یه دختره کلاس دومی داشت به رفیقش می‌گفت .. کش نکن این کارو 

اولش حقیقتا فک کردم اشتباه شنیدم ولی وقتی دوباره تکرار کرد دیگه برگی برام نموند😐😐😐😐

وقتی کلاس چهارمی پارتنر داره و براش تولد هم میگیره توی باغ دیگه چه انتظاری داری؟...

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی کلاس چهارمی پارتنر داره و براش تولد هم میگیره توی باغ دیگه چه انتظاری داری؟...

آخه کلاس دومی قد فنچه 

باید میخوای رد بشی مواظب باشی باهاشون برخورد نکنی اینقدر ریزه میزه ان

باورت میشه یک کلاس دومی تو خیابون از توی تاکسی برام چنان شکلکی  بی تربیتی دراورد که اصلا موندم  

میخواستم بگم  اخه بچه جون تو با چی  میخوای اون کار رو بکنی وا

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

کجای کاری آبجی داخل کلاس بچه به هم فحش میدن .الان بچه ها خیلی وقیح شدن .بچه های داهنمایی از این کلمات مثل نقل و نباته .آروم کردنشون خیلی سخت شده مجبوریم گاهی با چیزی بزنیم و یا بندازیم بیرون

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21