2777
2789

دیشب گفت بچه ک خابید بیا پیشم ساعت ۶ صبح چون از وقتی بچه اومده اصلآ پیش هم نمی‌خابیم دلیلش هم گفتم بد ساعت ۶ بچم بیدار شد تا ۶ ونیم بیدار بود منم نتونستم برم پیش شوهرم خابم میومد همین ک خابم برد اومد پیشم دراز کشید بیدارم کرد منم گفتم حتمآ رابطه میخاد ازم پرسید چرا نیمدی گفتم بچه نیم ساعت بیدار بود یهو دیدم پاشد لباساشو پوشید بره سرکار گفتم مگه مریضی الکی بیدارم میکنی من ده بار تا صبح پاشدم شیر دادم خسته بودم چرا خب الکی بیدارم میکنی بد وایساد بوسم کرد ک از دلم دربیاره منم محلش نذاشتم رفت کلآ کاری ندارم ک رابطمون داغون شده ولی اینکه ی دو دلی خاصی موقع رابطه باهام داره خیییییلی اذیتم میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مردا خیلی بیشعورن ما زنا کلی درد و سختی تحمل می‌کنیم که پدر بشن آخرشم نه درکمون می‌کنن نه هوامون رو دارن هیییییچ

خواهریا دعا کنید صحیح و سالم دخترم رو بغل بگیرم🥰

کم کم روال زندگی میاد دستت اشکال نداره چون یه بچه با کلی مسئولیت ب خونتون اضافه شده حتما موقعی ک خوابت میاد بخواب بابچه گاهی مادرخواهر یاشوهرت بگو کمکت کنن حمام بری بچه رو نگه دارن 

بد زایمان خیلی اعتماد ب نفسم کم شده ی آدم گیج همیشه خسته چشمام بد حالت شدن بدنم بو میده هرچی ام میرم ...

یه پرستار بگیر چند ساعتی کنار بچت باشه

برای بوی بدنت برو دکتر پوست احتمالا بهت شامپو انتی باکتریال بده البته اگه پریود نشدی و هورمونات هنوز منظم نیس از همین هم میتونه باشه از حموم تا اومدی بیرون مام بزن

موهاتو کوتاه کن کم پشتیشون کمتر به چشم میاد زودتر هم رشد میکنن 

روزای تعطیل از شوهرت بیشتر کمک بگیر

پروتئین بیشتر مصرف کن که بدنت ضعیف نشه 

یه پروسه ایه که طی میشه حالت بهتر میشه

عزیزم اروم باش این مراحل همه تو زندگیشون دارن 

متاسفانه مرد واقعی کم شده 

مردی که بفهمه بچه که میاد هم باز رن بیشتر میشه هم مرد 

بچه وقتی شب بی قراره وظیفه مرد هم هست از خوابش بگذره نه فقط توقع داشته باشه 

خودتو سرزنش نکن اصلا 

پدر من ۷ صبح پیره سرکار تا ۷ شب مامانم میگفت بعضی وقتا از خستگی بیهوش میشدم از خواب میپریدم میدیدم بابات بچه رو بغل کرده راه میره تا اروم بشه 

مردای قدیم این بودن 

الان در اثر تربیت نادرست بی مسئولیت شدن 

اصلا خودتو اذیت نکن 

کاش یکم اعصاب داشتی و ب اون بنده خداهم‌میرسدی.من خودم فعلا بچه ندارم،اما بخاطر شوهرم شبا دیرمیخابم صبح زود۶پامیشم ماشینوبراش روشن میکنم لباساشو میپوشونم.عین بچه نازشو میکشم وقتای دیگم خیلی زیادحوصلشو دارم.مطمعنم اگ بچه دارشم ب دوتاشم میرسم.لطفا ب همسرت برس مرد خوبیه

موهات بخاطر شیردهیه 

بخواب بابا از هر فرصتی استفاده کن بخوابی

ساعتهایی که سرحالی از دلش در بیار 

روال زندگی با اومدن بچه همینجوریه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
کاش یکم اعصاب داشتی و ب اون بنده خداهم‌میرسدی.من خودم فعلا بچه ندارم،اما بخاطر شوهرم شبا دیرمیخابم ص ...

کاملا اشتباه میکنی .مگه مامانشی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
بد زایمان خیلی اعتماد ب نفسم کم شده ی آدم گیج همیشه خسته چشمام بد حالت شدن بدنم بو میده هرچی ام میرم ...

تنها راهت اینه با هم بجا بخوابین یعنی چه اذیت میشین من دخترم چهار سالشه سه تایی رو یه تخت می‌خوابیم مگه یه نوزاد چقدر جاگیر هست بخاطر اینکه تو پیش بچت می‌خوابی اون با خودش فکر می‌کنه نقش تو فقط مادری کردن برای بچت هست 

من باردارم وازالان فکر میکنم بچه وسط منم شوهرمو نگیره که نتوانیم پیش هم باشیم از الان دارم فکر میکنم که بچه رو بزارم ی گوشه ده قدم فاصله داشته باشه منم شوهرم بغل هم بخوابیم ولی البته الان اینجوریه شاید بچه که بیاد ندارع اصلا بهم نگاه کنیم ولی من سعی میکنم علاقم ب بچه از محبتم به شوهرم کم نشه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔