2777
2789
عنوان

چجوری ازطرزچت کردن پسربفهمم مخادباهام ادامه بده یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 46 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه حس بد داری، یعنی نباید ادامه بدی. مردا معمولا وقتی با کسی راحتن نشون میدن، اگه مخش باشی دنبال بهونه‌ست نه بهونه‌گیری. فقط مستقیم باش، بگو حس خوبی ندارم ببین واکنشش چیه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اگه حس بد داری، یعنی نباید ادامه بدی. مردا معمولا وقتی با کسی راحتن نشون میدن، اگه مخش باشی دنبال به ...

صد بار گفتم ولی چیز خاصی نمیگ کلن 

حتی من یک بار بهش گفتم دلم برات تنگ شده جوابمم نداد خودشم نمیگ بهم

قربون صدقمم نمیره

امسال مهر دانشجو دارو ام 😉🥰 

یعنی نیاز نیست پیام خداحافظی و اینا بگم ؟ فقط سرد باشم ؟

اره همینجور کم کم ازهم جدا میشید او بره سی خودش شمام برو سی خودت..اگر که میتونی بهش بگو که من دیگه نمیتونم ادامه بدم بهتره همینجا تمومش کنیم فقط جلو نترس 

من شوهرم دیر به دیر و کوتااه تو دوستی جواب میداد

اما بعد ازدواج متوجه شدم اون خیلی بیشتر از من عاشقه

فقط چون اون علاف نبود و سرکار میرفت و اهل پول دراوردن بود وقت نداشت یه سره سرش تو گوشی باشه.

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

من شوهرم دیر به دیر و کوتااه تو دوستی جواب میداداما بعد ازدواج متوجه شدم اون خیلی بیشتر از من عاشقهف ...

حس بدی نمیگرفتی؟ چجوری رفتار میکردی شما ؟ 

لانگ بود رابطتون ؟ 

رل منم دانشجویه :(

امسال مهر دانشجو دارو ام 😉🥰