2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قیمتا از قیمتای ازاد کمتره ولی اگه وانت دارید برای بیکار نموندن خوبه

اخه همین اسنپ سواریش هم میگفتن دخل و خرجش نمیخونه و اینا

ولی خب واقعا بنظرم خوبه بد نیست 

اخه همین اسنپ سواریش هم میگفتن دخل و خرجش نمیخونه و ایناولی خب واقعا بنظرم خوبه بد نیست

من اسنپ وانت میگیرم طرف تلفنی چونه میزنه مثلا بجای ۱۰۰ تومن اسنپ ۲۰۰ بدی میام

ببین با وانت حمل بار جایی کار گیرش نمیاد؟

من اسنپ وانت میگیرم طرف تلفنی چونه میزنه مثلا بجای ۱۰۰ تومن اسنپ ۲۰۰ بدی میامببین با وانت حمل بار جا ...

توی باربری و اینا میشه بره ولی خب اونم خیلی کم میشه

ازاد ک خیلی بهتره 

بعضیاهم میگن مثلا طرف بار داره بارشو براش خالی کنی بیشتر میده

درآمدش خوبه تو تهران همسرم کار میکرد راضی بودیم ولی متاسفانه ماشینو فروختیم پراید وانت بود

جسارتا ماشینو بخاطر چیز دیگه فروختین؟

چون میگید درامدش خوب بوده

آره درآمدش خوب بود بعضی روزا ۱ تومن ۱۵۰۰ کار میکرد.بدهی داشتیم مجبوری فروختیمش قرضمونو بدیم

ما الان همین درامدو با اسنپ سواری داره خودش

فکر میکردم وانت بیشتره 

توی باربری و اینا میشه بره ولی خب اونم خیلی کم میشهازاد ک خیلی بهتره بعضیاهم میگن مثلا طرف بار داره ...

اره باید با مشتری صحبت کرد دیگه قیمت رو گفت بخواد با بار پیاده کنی بگی بیشتر میشه

کلا اونایی که وانت باری دارن نباید بیکار بمونن چون معمولا کار هست حمل و نقل همیشه هست فقط باید جاش رو پیدا کنی

اسنپ رو بره شوهر ببینه چطوریه یه ماه کار کنه ببینه برای دخل و خرج خودتون میصرفه یا نه

ما الان همین درامدو با اسنپ سواری داره خودشفکر میکردم وانت بیشتره

خوب ببین اینم در نظر بگیر سه تا مسیر بره این مبلغ میشه درصورتی که استپ سواری کلیییی  داخل شهر باید بچرخی ترافیک و اینا همسر من صبح تا ظهر کار میکرد این مبلغ