تک دختر خونوادم سه تا داداش دارم غصه او نا رو هم میخورم کاش به جای این داداشام یه خواهر دوقلو داشتم که کنارش خوش بودم واقعا زندگی تو خونواده هایی که توش پسر زیادن مشکله
الان فراموشی یه درد نیست درمانه درخواست دوستی ندین لطفا برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر منی:)منم فقط غصه داداشام میخورم و دلم میخواست ی خواهر دوقلو داشته باشم
و تـو شـدے تـمـامـ مـنـ🥺S🖇️b💍 تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️ امیرتتلو خودکشی کرده ولی الان حالش خوبه #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻
آره خب، وقتی فقط دختری خونوادهای و سه تا داداش داری، طبیعیه دلت یه همراه همجنس بخواد. مخصوصاً اگه فضای خونه بیشتر مردونهست. اما واقعیت اینه که شرایط عوض نمیشه، باید یاد بگیری با همین ترکیب حالتو بهتر کنی. خواهر نداری، ولی شاید یه رفیق نزدیک پیدا کنی که مثل خواهر شه برات.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
وگرنه از وسایل آرایشیت تا لباسات تازیراب زدناش پر کردن پدرمادر حسادت به زندگیت به وقتی ازدواج کنی و آرزو کردن که شوهر خواهر برای خود کردن ........ اوووووووه آرزوی دشمن میکنی دختر خوب 😂😂😂