2777
2789
عنوان

شوهرم میگه همه چی از دور قشنگه

465 بازدید | 21 پست

بهم میگه آدم خونه شاه رفت نباید خونه خودش خراب کنه

خیلیا با هزار ناز نعمت تو زندگیشون.. حسرت یه پیاله ماست یه تیکه نون خشک داره که با ارامش بخورن

اخ صحبت یکی از دوستام بود که خونشون پنت هاوس و شهر زیرپاش هست البته خدا شکر خونه خودمونم ویلاییه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً هیچ وقت ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودت مقایسه نکن 

هر کسی می‌تونه در ظاهر خوب باشه اما باطنش رو نمی‌دونه که چی کم داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

راست میگ عزیزم 

هرکی از دور زندگی منو ببینه حسرت میخوره

ولی ب خدا من یک ذره هم ارامش ندارم تو این زندگی

پول خوشبختی مطلق نمیاره

https://harfeto.timefriend.net/17320131453074 لینک چالش ناشناس حرفی داشتی میتونی بصورت ناشناس بگی🌱

آره منم قبلا همین رو میگفتم اما الان میبینم پول حتی دعواهای زندگی رو هو کم میکنه 😑

قطعا اینطور نیس

من میشناسم کسیو که فوق پولداره اما یه روز خوش نداشته همش بیماری وگرفتاری بچه هاش ادم معمولی خوشبخت ولی زیاد دیدم

آخه من یکی میشناسم زندگی خیلی پر دعوا و بدی داشتوضع مال خوبی نداشت خدا براشون خواست الان خیلی پولدار ...

اره خب فقر خودش مشخصه عامل دعواست اما زندگی معمولی خوشبخت هم خوبه تیلیاردارای بدون ارامش خیلی زیادن

اره خب فقر خودش مشخصه عامل دعواست اما زندگی معمولی خوشبخت هم خوبه تیلیاردارای بدون ارامش خیلی زیادن

شاید قبلا بدون پول میشد زندگی کرد 

الان واقعا نمیشه 😢

هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد.. وای از این عمر که با می‌گذرد می‌گذرد 

اینو نگیم چی بگیم؟ ما ملت انقد بدبختی رو فضیلت میبینیم که باور داریم اگه کسی خوشبخته دیگه یه لقمه نونو ماست از گلوش پایین نمیره. یا خوشبخته و پولداره ولی مریضه. ینی همیشه یه عامل بدبختی رو باید لحاظ کنیم 😄