2777
2789

مامان و بابام با خالم رفتن کیش من موندم خونه داداشام موندن با من الان میخوام صدای انفجار بمب بزارم رو گوشی ببرم بزارم رو اسپیکر یا صدای سگ بزارم کدوم مناسب تره ؟🤣🤣🤣

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

کم چاخان کن تاپیکات همه فیکه فانتزی هاتو جای دیگه ای بنویس

چرا باید فیک باشه الان خوابیدن 

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کدوم

گناه دارن 

نترسونیشون 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چرا همچین فکری میکنی 😅

دیگه چند سال اینجا بودم امثال تو رو خوب میشناسم

خب چیکار کردم 

چجوری بعضی پدر و مادرها اعتماد میکنن دخترشون رو پیش برادرش تنها میذارن میرن مسافرت  تو این دور و زمونه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
دیگه چند سال اینجا بودم امثال تو رو خوب میشناسم

اینکه من دخترم سه تا داداش دارم نمیخوام با هر کسی وارد رابطه بشن با هر کسی ازدواج کنن آیندشون خراب بشه فیکه 😐😐

اینکه من دخترم سه تا داداش دارم نمیخوام با هر کسی وارد رابطه بشن با هر کسی ازدواج کنن آیندشون خراب ب ...

آره باشه راست میگی 😏🥱

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

آره باشه راست میگی 😏🥱

......... هر جور راحتین شب خوش 

ولی آخرش جواب سوالم ندادی چرا فکر میکنی من تاپیکام فانتزیه برادر دارم اگه مثل من برادر داری شاید منو درک کنی دلم میخواد داداشام خوشبخت باشن همیشه این دغدغه رو دارم 

ولم کن بچه بشین چاخانات رو بنویس😂 اینقدر نوشته هات تابلوعه که کمی کسی هوش داشته باشه میفهمه واقعی ن ...

باشه شما هر جور دوست داری فکر کن اگه فکر میکنی تاپیک های من فانتزیه بی زحمت  نیا اصلا  تو تاپیکام من خواهرم دغدغه داداشامو دارم نمیزارم  با هر کی سره راهشون گیر اومد چه با فامیل چه غیر فامیل بالاخره دختر خالمم سر عقل میاد