2777
2789

من یبار دیدم دیگه ندیدم یه مشت بوووووق دورهم جمع شدن این با اون اون با این 

البته به قول یه کامنتی مقصر اونا نیستن خاک ترکیه ج...خیزه😐🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

حوصله سر بره واقعاا

چنتا دختر پسر جم شدن دورهم هر روزم با یکی رل میزنن و هی ضرب دری عوض میشن

من که خوشم نیومد ازش

در حد ی دقیقه که تو اینستا صحنه های جالبش بیاد بالا و ببینی خوبه

وگرنه که چی یک‌ساعت و نیم بشینی ببینی اینا چی میگن اونم حرفای دری وری و دعوا و تیکه انداختن

اصن عشق ابدی نیست عشق عوضیه دائم در حال عوض شدنن

ی دختر یا پسر جدید ک میاد توبرنامه یکی پارتنرش رو ول میکنه بخاطر اون کیس جدید و همین روند تا قسمت ۱۰۰ ادامه داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار دیدم دیگه ندیدم یه مشت بوووووق دورهم جمع شدن این با اون اون با این البته به قول یه کامنتی مق ...

پس خوب نیست از این دوست یابی هاست؟

ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍

یه برنامه به شدت مسخره و خز و مزخرفه

در مورد ی مشت دختر پسر علاف بی سواد

تو ترکیه ک میرن تو برنامه ببین کی عاشق اون یکی میشه 

ورژن بی ارزش و مناطق محروم جهنم سینگلی برای نتفلیکسه، خواستن کپیشو بسازن مثلا

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

برنامش که جالب نیست ولی مجریش پرستو صالحی خیلی خوشگل شده

پرستو ام یه ج...دس ک با جن..ده گری شده این🤣🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
حوصله سر بره واقعااچنتا دختر پسر جم شدن دورهم هر روزم با یکی رل میزنن و هی ضرب دری عوض میشنمن که خوش ...

پس مسخرست آخه همه ازش بد میگن و باز میبیننش

ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍

پنج تا دختر و پنج تا پسر ۴۵ دوز میندازن تو یه ویلا میگن هرکی عشق خودشو پیدا کنه 

۱۰۰ قسمته تا الان ک ۱۲ قسمتش اومده یسریاشون چند تا پارتنر عوض کردن🙄

پسرا لخت میشن پیرهن در میارن دخترا چشم بسته دست میزنن به بدن پسرا تا پارتنر خودشونو پیدا کنن 

واقعا رواج بی بند و باری و کثافط کاریه 

اکثر کسایی هم که میبینن بخاطر سم بودنش انگار میبینن انقدر که خز و چندشه