2777
2789

بی پول ینی در حد خونه و اینا نداره و باید جووون بکنه تا برسهههههه ولی چون هیچ حمایتی نداره سخت میرسه

و بد حوصله هس ذوق نداره 

در عوض این یکی کاملا برعکس اون

هیشکی بعد عشق اولم ظاهرش ب دلم نمیشینه 

یه پسر هس ظاهرس ب دلم زیاد نمیشینه

بنده خدا قیافش معقوله ولی خب هم قد من هس

کلا خیلیا ب دلم نمیشینن

ولی برای اولین بار یه پسر همههههه چیش جوره 

همه چی پسره خانوادش و اینا با ما جوره 

پسر مهربون خوش قلب 

حرف همو خیلی میفهمیم خیییییلی

ولی خدایااا چیکار کنم

هیچ پسری ب دلم نمیشینه قیافش

اینکه قدش باهام هم قد هس هم بی تاثیر نیس

نمیدونم چیکارررر کنم

همچین موقعیتی هیچ وقت برام پیش نیومده ‌ک اینقدر خانواده خود پسره موقعیت مالیش همه چیش خوب باشه و مخصوصا خود پسره که حرف همو میفهمیم 

چیکار کنمممم با محبت هاش میتونم عاشق بشم؟؟

کم کم انگار ب دلم میشینه

ولی میترسم نکنه وقتی با عشق دوم ازدواج کردم بعدا عشق اولی جوری بیاد تو ذهنم ک عذاب بکشم  ؟؟

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخاطر بی پولیش بلکه بخاطر بی ذوق بودنش

از ادمای بی ذوق و حوصله بدم میاد

به کسی هم نمیفروشمش خودش و ول میکنم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

قدیمیا میگفتن زنه مردی شو که اون تو رو بیشتر دوس داره  نه تو اونو

خودمم خیلی قبولش دارم

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

سختیا زندگی ۹۰درصدش مالیه

مخصوصا این دوره زمونه

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌