2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بچه ها الان چطورین؟ ازدواج کردین؟. سرکار میرید؟

من ازدواج کردم خواهر و برادرم درس میخونن

بلاخره سختی هایی کشیدم که شاید بقیه نداشتن رو اعصابم تاثیر گذاشته ولی باهاش کنار اومدم پذیرفتم 

قند روزای تلخ منی دخترم

باید در بیشتر مواقع سکوت کنی و جوابش رو ندی چون زود جوش میاره وقتی حالش نرمال نیس

کاش این پستت حک میشد برچسی خیابون و میدون شهر وموزه ها

خدااازورش بیشتره خدایاخودت سزاشون بده میدونی چی میگم 

من ازدواج کردم خواهر و برادرم درس میخوننبلاخره سختی هایی کشیدم که شاید بقیه نداشتن رو اعصابم تاثیر گ ...

یعنی میشه تو این شرایط موفق شد؟ البته خودم در طول روز ددلشوره دارم، کارهامون عقب میندازم

حوض نقاشی
باید در بیشتر مواقع سکوت کنی و جوابش رو ندی چون زود جوش میاره وقتی حالش نرمال نیس

خب درمان داره همه  میسوزن همه بمیرم بچه های مظلوووم بی گناه

خدااازورش بیشتره خدایاخودت سزاشون بده میدونی چی میگم 

فرد دو قطبی چه نسبتی باهات داره ؟

مادرم وار قضا من هم یه فرد درونگرا ، تک دختر و حساس

فقط قسم میخورم دارم خدارو با تمام وجود فریاااااد میزنم کمک کنه ، الان ول و علافم اگه دستم رو نگیره شاید خ کشی کنم

حوض نقاشی