2777
2789
نوجوونا که خیلی مسئله دارن.. پرخاشگر میشن زمان بلوغ هست و مسائل و انحرافات تو جامعه.. البته انشاالله ...

ماهه ماه دختر من.واقعا دردسری نداره.درسشو میخونه با ادبه مهربونه... از لحظه لحظه بزرگ کردنش دارم لذت میبرم.همه مادرا همینن البته.فقط گاهی خستگی غالب میشه وگرنه که هممون عاشق بچه هامونیم

الهی آمین ممنونم عزیزدلمممم

عزیزم روزی ده بار خدارو بابت آنچه داده نداده شکر گزار باشه من ۱۰ سال ازدواج کردم ۷ سال بچه دار نشدم ی آپارتمان خرج کردم حامله بشم اگر بهت بگم بعدش چ بلاهای ب سرم اومده 

من شکر گزار پروردگارم هستم اما یک روز آرامش ندارم و از خدا میخام بمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهه ماه دختر من.واقعا دردسری نداره.درسشو میخونه با ادبه مهربونه... از لحظه لحظه بزرگ کردنش دارم لذت ...

خدا حفظش کنه براتون.. من واقعا خستم.. دختر کوچیکم هلاکم کرده خیلی خستم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

وای نگو توروخدا...من همیشه میگم بچم رفیقمه منم فقط یک همسفرم واسش ...

باهم تجربه میکنیم

بازی میکنیم

خراب میکنیم

درست میکنیم 

یه کاری کن سخت نگذره عزیزم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
بچت چند ماهشه من بچم ۳ سالشه آرزو مردن دارم

چرااا؟پسر منم سه سالشه بنظرم حالا تازه خوب شده یکم مستقل شده من راحت شدم یکمی🫠😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

منم همینم البته ناشکریه کفر بگم

بچه هام پشت سر هم و دوسال نیم و یکسال نیمن

سخته

ولی سختی من جاییه ک پسرم فحش میده و یکسره گریه می‌کنه این خیلی سخته

وگرنه خداروشکر غذا و خواب شون خوبه الحمدلله

سختی اصلش فحشه ک هی حرفای رکیک میزنع پسرم

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

غذا نمیخوره بدغذاس همشم سرماخورده

معلومه حساسی ،بچه همینه پسر منم روزی یه وعده نهایت دو وعده کم میخوره ، هر غذایی هم نمیخوره ، از اول گفتم خوب کم غذاس، همه که مثل هم نیستن ، همین که انرژی داره یعنی سالمه ، سرما خوردگی ام همه ی بچه ها همینن ، پسر منم دو شب بود تب داشت ، ولی پزشکا میگن ، همین بیماری ها سیستم ایمنی شون رو تقویت میکنه 

حساسیتت را کم کنی راحت تر زندگی میکنی

غذا نمیخوره بدغذاس همشم سرماخورده

نخوره خب ،دور از جونش هیچ بچه ای از بدغذایی تلف نشده

بزار هر چی میلشه بخوره،پسر من سه سالشه انقد بد غذا بوده و هست

الان فقط برنج سفید میخوره و شیر همین

منم اجبارش نمیکنم بزرگ میشه بلاخره خوب میشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤