عزیزم روزی ده بار خدارو بابت آنچه داده نداده شکر گزار باشه من ۱۰ سال ازدواج کردم ۷ سال بچه دار نشدم ی آپارتمان خرج کردم حامله بشم اگر بهت بگم بعدش چ بلاهای ب سرم اومده
من شکر گزار پروردگارم هستم اما یک روز آرامش ندارم و از خدا میخام بمیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرااا؟پسر منم سه سالشه بنظرم حالا تازه خوب شده یکم مستقل شده من راحت شدم یکمی🫠😁
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
معلومه حساسی ،بچه همینه پسر منم روزی یه وعده نهایت دو وعده کم میخوره ، هر غذایی هم نمیخوره ، از اول گفتم خوب کم غذاس، همه که مثل هم نیستن ، همین که انرژی داره یعنی سالمه ، سرما خوردگی ام همه ی بچه ها همینن ، پسر منم دو شب بود تب داشت ، ولی پزشکا میگن ، همین بیماری ها سیستم ایمنی شون رو تقویت میکنه
نخوره خب ،دور از جونش هیچ بچه ای از بدغذایی تلف نشده
بزار هر چی میلشه بخوره،پسر من سه سالشه انقد بد غذا بوده و هست
الان فقط برنج سفید میخوره و شیر همین
منم اجبارش نمیکنم بزرگ میشه بلاخره خوب میشه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤