2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت بیار چند روز نگه دارم استراحت کن 

بعد با انرژی بیا ببرش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چند وقتشه؟اولاش سخته بعد بهتر میشه

الکی دلداریش نده.. هر روز سخت تر میشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
۲.۵سال

درکت میکنم . اولش سخته ولی توی مراحل بزرگ سالی خیلی تفاوت ها ایجاد میشه فقط باید به خودت زمان بدی و با خودت بگی اینم میگذره ... میدونم شاید شب خوابی هایی بخاطر بچه کشیده باشی ولی خب

حق داری عزیزم بچه داری سخته 

من ابجیم دوتا بچه داره پیشش بودم دیدم چه سختیایی میکشه

خودمم هفت ساله مادر نشدم 

امروز از بیکاری پتو انداختم چراغا رو خاموش کردم دراز کشیدم اینقدر اون لحظه دوست داشتم یه بچه عین دختر خواهرم  برای خودم میداشتم که تو بغلم میبود اون موقع 

لمسش میکردم میبوسیدم دست و پاهاشو بعد پتورو میکشیدم روی خودمو خودش

نمیدونی یه حسرت از ته دل کشیدم بعد ۸ سال

نمیدونم چرا گفتم بخت شاید باعث بشه از یه زاویه دیگه هم ببینی