2777
2789
عنوان

یک مداح بااخلاص باید چطور باشد میرم کلاس مداحی انشاالله

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 42 پست

بنظرم همچین آدمی که میخواد مداح باشه باید خیلی روی خودش کار کنه که برای بقیه الگو باشه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مداح خوب مداحیه که ریاکار نباشه شهید حسین معزغلامی مدافع حرم بوده و مداح بنظرم باید خیلی چیزارو رعایت کنه...اخلاق رفتار گفتار 

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

ذاکراهل بیت بودن کارسختیه چون توقع ازت زیاده چون داری عقیده خاصی رو یدک میکشی و نگاه سمتت زیاده

حرف عملت یکی باشه

نگاهت زبونت رفتارت دل کسی رو نشکنه

و حواست باشه حق وناحق نکنی 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

آره به نظرت میشه اصلا نگیرم ولی پول آژانس و نمیدونم از کجا بیارم فکرم درگیره

بگو من هزینه ای ندارم خودتون برام اژانس بگیرید فقط 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

از مداح و روضه خونی که میارید باید بپرسید و پارسال بین ۳۰۰ و ۴۰۰ بود

اره میخواستم ی قیمت دستم بیاد

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

برای منافع خودش چشم روو حق نبنده

از هیچ کسی دفاع نکنه بیاد از اهل بیت بگه بره

سرش توو کار خودش باشه

کاری که خودشم انجام میده رو به دیگران بگه نه که حرف و عملش متفاوت باشه

پدرم همیشه یه داستان کوتاهی تعریف میکردن:

یه آخوندی از منبر برمیگرده خونه میبینه زنش نصف فرشُ بریده

عصبانی میشه میپرسه چرا اینکارو کردی؟

میگه آخه خودت منبر نشسته بودی گفتی جایی که بچه ادرار میکنه فقط باید برید انداخت دور

گفت من اونو برای مردم میگم نه برای خودمون

خلاصه که آدم خوبی باش و خوب بمون

بله اگه خدا قبول کنه میخوام کنیز حضرت زهرا باشم

موفق باشی

فقط بلاگر مجازی نشو بعدش 

از این صورتی چرکا  که به خاطر خوشایند چهار تا فالوئر و چندتا لایک و به بهانه جذب و ترس از برچسب خوردن ، دست میبرن توی احکام و ایه ها و هر حرکت زننده و گناهی رو ماله میکشن

اول با مطالعه زیاد به یک ذهنیت درست و همه جانبه درباره ائمه برس و بعد برو سر مدح و روضه شون ، اینجوری دیگه تو کارت دچار افراط و تفریط نمیشی 

ای ایران بخوان 😍 اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 .. ایران امام حسین تاابد پیروز است... نصر من الله و فتح قریب ✌ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕... 🔴دختری   که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷