2777
2789
عنوان

به شوهرم پول دادم الان برنمیگردونه

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 35 پست
چرا از خونه سهیم نشدیتو رو خدا ساده نباشید.مثل من که زمین زدم به نام شوهرم و ۴ سال دویدم تا پس داد.ت ...

عزیزم با نرخ امروز حساب کنی ۲ میلیارد

وزن اولیه:۸۰/۶۰۰  هدف اول:۷۵🔓هدف دوم:۷۰🔒هدف سوم:۶۵🔒 هدف چهارم:۶۰🔒 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ساده.ببرش محضر طبق مشخصات خونه.نصف به نامت بزنه

الان پول داره ماشین نمیخره ببره محضر خونه بزنه به نامم؟!!

واقعا مردا لیاقت دلسوزی ندارن

وزن اولیه:۸۰/۶۰۰  هدف اول:۷۵🔓هدف دوم:۷۰🔒هدف سوم:۶۵🔒 هدف چهارم:۶۰🔒 
نمیکنه دیگه

مواظب باش خونه رو به نام ننه باباش نزنه خیلی از این موردا زیاد دیدم بگو نصف خونه بزن بنامم یا طلا واسم بخر

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

مگه به غریبه دادی ، خونه برای هر دوتونه خب . 

بعدشم با جار و جنجال نمیشه ، 

یه موقع که خیلی خوشحال هست و حالش خوبه ، درخواستت رو بگو ، باید منتظر همچی موقعیتی بمونی ، طول میکشه و کم هم پیش میاد ، صبر کن عجله نکن.

ببین مجبور شدم الان منو به گوه خوردن انداختواقعا پشیمونم کمکش کردم

باید از همون خونه یه بخشی رو بنامت میزد

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دولت رفت عزیزم.این جماعت پررو تشریف دارن.من دوره مجردیم خونه خریدم 

الان شوهرم حرف زدنی میگه خونم😂مادر شوهرم میگه خونه پسرم.گرچه من برای زندگی اومدم مستأجری و خونمو دادم اجاره.اما صاحب شدن تو تفکراتشون

مگه به غریبه دادی ، خونه برای هر دوتونه خب . بعدشم با جار و جنجال نمیشه ، یه موقع که خیلی خوشحال هست ...

خونه برای هردوشونه پس کل شو بزنه به نام خانم. پول داده ایشونم حق نداره یه چیزی به نامش باشه؟ فردا روز خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد مادر و پدر همسر و هزار نفر دیگه طلبکارن خانومم این وسط کشک

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...