2777
2789
عنوان

پیرمردهای بالای هشتاد ساله دیدید بهانه ی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 65 پست
80 ساله نه ولی 70 خورده ای آرهپدرشوهر یکی از همسایه ها چند سال بعد فوت زن دومش رفت یه دختر 40 خورده ...

یکی دیگم من میشناسم همسن پدر بزرگ منه پسرش هم کلاس پسرمه یه پسر دیگش پیش دبستانی با دخترم بود،زنش فوت کرد دختر سن بالا گرفت یعنی طوری ناز زنشو میکشه مث پروانه دورش میگرده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دیگم من میشناسم همسن پدر بزرگ منه پسرش هم کلاس پسرمه یه پسر دیگش پیش دبستانی با دخترم بود،زنش فو ...

بعد شوهر من با 40 خرده ای سن اصلا بلد نیست ناز بکشه 😁

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
بعد شوهر من با 40 خرده ای سن اصلا بلد نیست ناز بکشه 😁

دیگه تجربه یه جایی به کار میاد یعنی خانمه هم یه ادایی میاد براش مث دخترای نوجوون من چارچشمی نگاه میکنم وبزور جلو خودمو میگیرم نخندم یا دهنم باز نمونه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

یکی ازعموهای شوهرم۱۰۰سالشه زنم داره تایکی ازمردای فامیل فوت میشه میگه من زنشو میخام حالایکی دیگه ازعموهاش ۷۰سالشه خانمش نازاست هرچقدربهش گفتن زن بگیر میگه عشق بین منو زنم رونابود نکنین عاشق زنشه