بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدرشوهر یکی از همسایه ها چند سال بعد فوت زن دومش رفت یه دختر 40 خورده ای ساله رو گرفت تازه بچه دار هم شدند🙃
از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون
هیچکس فکر کنم بیشتر از بابابزرگ من نیست ۹۸ سالشه کوره،کره سمعک میزنه جلوشو نمیبینه هنوز میگه زن میخوام و زن جوووون ۶۰ ساله اوردن گفت نه نمیخوام رفته یه خانم ۴۰ ساله پیدا کرده بود میگفت اینو میخوان زنه گفت نه😂
وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش
وای چقدر حال بهم زن...ببخشید استارتر ولی بنظرم نباید بهش رو بدین. اگه زنم بگیر ایشون زیاد عمر کنن ۱۰ سال دیگه زنده هستن. اگه یه زن جوون میخواد بیچاره دختره بدبخت میشه