2777
2789
عالیهههههه آفرین شرمنده فضولی نباشه چقدر خوندی اینشدی آفرین بهت ناموسا۴۰۰۰عالیه

راستش من پایم خوب بود دهم و یازدهم خیلی درس میخوندم سال دوازدهم کرونا شد نرفتم مدرسه و درگیر گوشی و رل و اینا شدم دوازدهم کلا هیچی نخوندم و اون سال هم رتبم ان چنان بد نشد 15 هزار شدم.همین روال ادامه پیدا کرد تا کنکور 402.که تموم شد و من روحیه بسیار بدی داشتم.بعدشم شروع کردم از مهر واسه 403 باز درگیر رل  شدم ولی این بار از نوع  ازدواجیش که درکم میکرد و شاید میشه گفت روزی 4-5 ساعت خوندم بعدش بازم نخوندم اردیبهشت ترازم کم شد و تلنگر شد دوماه ارتباطمو قطع کردم خوندم واسه تیر تو اون دو ماه خیلی خوندم روزی بالای 12 ساعت

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی میاد شریکی سوالای نهایی بخریم اول یه درس و برای اطمینان میخریم اگ راست بود بقیش رو هم میخریم تا ا ...

اولا که کلاهبرداریه ،بخوای شکایت کنی هم اول خودتو میگیرن، دوما به فرض بفروشن، واقعا چجوری وجدانتون اجازه میده؟؟

راستش من پایم خوب بود دهم و یازدهم خیلی درس میخوندم سال دوازدهم کرونا شد نرفتم مدرسه و درگیر گوشی و ...

من 5 ساله پشتم دقیقاا مین شرایطیو ک گفتی دارم امسال بهتر خوندم ولی ن اونقدر بنظرت ارزش داره اگ امسالم نشد برای اخرین بار پشت بمونم

من میخونم ولی نا امید وبی انگیزم

حقیقتا منم نا امیدم و بی انگیزه ترینم ولی انگیزه واسه مسیر کنکور مسخره ترین حرفه. شرایط روحی منو میدونستی خیلی امیدوار میشدی به زندگیت...من امسال اون اولا با گریه خوندم ولی خوندم

من 5 ساله پشتم دقیقاا مین شرایطیو ک گفتی دارم امسال بهتر خوندم ولی ن اونقدر بنظرت ارزش داره اگ امسال ...

نمیدونم ولی هنوز 40 روز مونده فکر نکن از الان.اگه قرار باشه از همه چیت بگذری آره ارزش داره ولی اگر قرار باشه تنبلی کنی نه

کی میاد شریکی سوالای نهایی بخریم اول یه درس و برای اطمینان میخریم اگ راست بود بقیش رو هم میخریم تا ا ...

دختر خوب با این حرفت اینجا تو دردسر افتادی خبر داشته باش..

دوما اینو میگم به همه بچهایی که نهایی دارید 

طراحان سوالات نهایی یک هفته قبل از برگذاری اون امتحان تهران باید برن یه جایی میبرن اینارو قرنطینه میکنن وسیله ارتباطی ندارن تا زمانی که اون امتحان برگذار بشه بعد حق خارج شدن دارن 

سوالات رمز داره و یه ربع قبل شروع امتحان برای مدیر هر حوزه رمزش فرستاده میشه و اکثرا وجدان کاری دارن و به صورت محرمانه و حفاظت شده سوالا پرینت گرفته میشه و بدست بچها میرسه 

و به فرض محال هم اگر قرار به پخش سوالات باشه توی همین روز امتحان و همون یه ربع قبل سوالا رو یه مدیر بی وجدان یا یکی از دست اندرکاران اون حوزه با کیفیت افتضاح و استرس عکس میگیره میفرسته که شما چجوری قراره تو اون یه ربع که باید سر جات باشی میخوایی سوالارو بخونی و جوابشونو پیدا کنی

عوض این کارا درستو بخون

🌱🤍
همه این چند سال تنبلی کردم چقدرر از عمرم رو تلف کردم از 18 تا 23

مهم نیست واقعا .منم خیلی وقتا این فکرو میکنم.ولی دیگه گذشته .من خیلی وقتا خداروشکر میکنم سال اول نرفتم دانشگاه اگه میرفتم چون ساده بودم خیلی بلاها سرم میومد.هر چیزی حکمتی داره.منم خیلی زیاد تلف کردم 

چقد تومنی دختررر حتی افکارت

خیلی از پشت کنکوریا اینطوریم.من واقعا حقم نبود فرزانگان بودم همه میگفتن زیر 500 میاری .ولی نشد دیگه زندگی یجور دیگه چرخید..من خیلی تو خونه میموندم و احتماعی نبودم و خیلی ساده .اگه سال اول قبول میشدم ومیرفتم مطمئنم که بخاطر سادگیم خیلی کارای بدی میکردم...خداروشکر اون دوران گذشت الان عاقل ترم