2777
2789
از آبان چون پشتم منتظر جواب انتخاب رشته بودم.اکثرا خود خوان بعضی جاها که اشکال داشتم دیدم اونم ثبت ن ...

بعد ببخشید میپرسم چند ساله پشت هستید؟ من امسال خیلی کم کاری کردم نمی‌دونم چیکار کنم خیلی عذاب وجدان دارم و حالم بذه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور میکنی لای سلامتو باز نکردم اصلا؟دینی هم نصفش ادبیات هم تقریبا نصفش

دینی و ادبیاتو اولویت بده ضریب داره

سلامت هم همه کم میشن و تاثیرش هم کمه

اما با همون نمونه سوال تا ۱۴ یا ۱۵ ردیف میشه اما برای نمرات بالا تر باید کتاب هم بخونی

دینی و ادبیاتو اولویت بده ضریب دارهسلامت هم همه کم میشن و تاثیرش هم کمهاما با همون نمونه سوال تا ۱۴ ...

17 -18 باید بگیرم .چون واسه کنکور دیگه نمیخوام بخونم باید نهاییم زیاد باشه.تو اردیبهشتو ندادی؟

17 -18 باید بگیرم .چون واسه کنکور دیگه نمیخوام بخونم باید نهاییم زیاد باشه.تو اردیبهشتو ندادی؟

منابع برای دینی و فارسی چیه

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

بعد ببخشید میپرسم چند ساله پشت هستید؟ من امسال خیلی کم کاری کردم نمی‌دونم چیکار کنم خیلی عذاب وجدان ...

من خیلی ساله  البته شرایطم فرق میکرد مشکل روحیه و شخصی داشتم.من اولین کنکورم 400 بود400 و 401 و 402 نخوندم کلا.403 خوندم کمی رتبم شد 4 هزار امسالم که ببینیم چی میشه...

دادم 

زیست و فیزیک خوب بود

شیمی و ریاضی رکب خوردم😂😂

اما شیمیو من حفظی اینا نخونده بودم اصلا برای همین یه سری چیزا رو مفت از دست دادم🗿

دینی که کتاب و نمونه سوال نهایی-فارسی هم کتاب و کلاس از کانالای تلگرلم .فارسی ذاتا پایه میخاد من پار ...

چ عالی موفق باشی

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

بعد ببخشید میپرسم چند ساله پشت هستید؟ من امسال خیلی کم کاری کردم نمی‌دونم چیکار کنم خیلی عذاب وجدان ...

عذاب وجدان نداره اگه واقعا میخوای پشت بمون اگه میدونی نمیخونی نمون.من ای چند سال پشت کنکور موندم 3 سال اولشو نخوندم با اینکه همه فکر میکردن میخونم.رتبمم بالای 10 هزار شد.هی نخونی عادت میکنی به نخوندن و سخت میشه منو امسال مشاورم نجات داد فقط.چون مثل یه دوست بود نه مشاور

من پشت نیستم ولی کم خیلیییی کم دارم روانی میشم مگه تو فرجه خودشون بتونم جمع کنم نمیدونم چه غلطی بکنم

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

من خیلی ساله البته شرایطم فرق میکرد مشکل روحیه و شخصی داشتم.من اولین کنکورم 400 بود400 و 401 و 402 ...

عالیهههههه آفرین شرمنده فضولی نباشه چقدر خوندی اینشدی آفرین بهت ناموسا۴۰۰۰عالیه