2777
2789

من ساعت تنظیم میکنم

زنگ میخوره بیدار میشم یادم میره برای چی تنظیم کردم قطعش میکنم میخوابم

بخاطر همین پدرم باید بیاد بیدارم کنه و تاکیدم کنه برای چی داره بیدارم میکنه

یا وقتی بیدار میشم دو دقیقه اول تو خوابم گیر کردم یعنی هنوز یجورایی نیومدم دنیای واقعی

چه کنم؟

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشود‌گر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكه‌آدم خوبی باشید؛نه دارايى‌تان، نه لباس‌تان، نه جايى كه زندگی مى‌كنيد؛تنها آنها كه‌ قلب‌صافی‌ دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی یا ساعت رو یه جای دور بذاردم دستت نذارمجبور شی بلند شی چند قدم راه بری خاموشش کنیشاید مغزتم لود ...

پیشنهاد هوشمندانه ایه👌🏻

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشود‌گر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكه‌آدم خوبی باشید؛نه دارايى‌تان، نه لباس‌تان، نه جايى كه زندگی مى‌كنيد؛تنها آنها كه‌ قلب‌صافی‌ دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷

منم اینجورم وقتی خیلی خسته ام به مامانم میگم چرا بیدارم نکردی گوشیم زنگ نخورده میگه گوشیت زنگ خورد چندبار خودت قطع کردی خوابیدی گفتمم پاشو کار داری گفتی نه ندارم ولم کن😑😑😂😂

منم فقط به مامانم میگم اگه بیدار نشدم برخورد فیزیکی باهام بکن 😂

بعد من میگفتن گوشیو راه دورتر از خودت بزار بعد میزاشتم دور  انقد زنگ میخورد ولی اعتنایی نمیکردم میدونستم زنگ میخوره ها ولی رغبت نمیکردم پاشم برم قطع کنم🤦🏻‍♀️😂

حالا تو اینو انجام بده شاید رو تو تاثییر داشت😄

منم اینجورم وقتی خیلی خسته ام به مامانم میگم چرا بیدارم نکردی گوشیم زنگ نخورده میگه گوشیت زنگ خورد چ ...

😂😂😂👌🏻

اون وقت من برعکس

از زمان راهنمایی ک خودم خودکاربیدارمیشدم،بدون اینکه مامانم بیدارم کنه

تا الان ک بدون اینکه آلارم گوشی صدا کنه بیدار میشم،آلارم قبل از صدا کردن،خودم بیدار میشم خاموش میکنم😐

حسرت ب دل موندم یبار مثل شما از خواب بیدار بشم

اون وقت من برعکساز زمان راهنمایی ک خودم خودکاربیدارمیشدم،بدون اینکه مامانم بیدارم کنهتا الان ک بدون ...

نه واقعا خواب سنگین بده

شما باید شکر کنی🥲

نه واقعا خواب سنگین بدهشما باید شکر کنی🥲

اینجور دل ب هول بودن هم بدتره

یجورایی انگار ساعت درونت کوک میشه و خود ب خود بیدارت میکنه.

حتی روزهای تعطیل هم ب زووور تا ۹ خودمو میخوابونم،از ۶ بیدار میشم، ساعتو نگاه میکنم،میخوابم،یکساعت بعد دوباره.

حتی اگ کار نداشته باشم.

اینجور دل ب هول بودن هم بدترهیجورایی انگار ساعت درونت کوک میشه و خود ب خود بیدارت میکنه.حتی روزهای ت ...

برای کسی که مشغولیت هاش زیاد باشه این مدل شما خوبه

جامونو کاش میشد عوض کنیم😩😂