2777
2789
عنوان

خانم ها کیا با بچه درس خوندن❓🙁بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 35 پست
مگر اینکه خدا لطف ویژه ای بکنه وگرنه خیلیا هستن بیشتر میخونن و فرصت دارنهمه ش هم عذاب وجدان دارم برا ...

اصلا مقایسه نکن و باشرایط خودت پیش برو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برا چی میخونی

عزیزم ما اخر دوره ی تحصیلیمون یه ازمون داریم بهش‌میگن بورد

اگر کسی قبول بشه امکان ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر داره،اگه رتبه ش خوب بشه امکان داره سریعتر بذارن امتحان بده و جای خوبی برای کار بهش میدن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه حداقل درسی که خوندی بدردت خورده من مهندسیمو گرفتم ولی به گمونم یک دور هم قرار با بچه ام دوباره ...

خب منم یه دور برا خودم خونده بودم تا دیپلم ولی دانشگاه نرفته بودم .دیگه برای تشویق اون این کار رو هم کردم چون  بعد دیپلمش میخواست بره کار به جا درس .دید منم میرم دانشگاه مجبور شد بره

کسایی که بچه دارن و درس خوندن کم نیستن، ولی خب شرایطشون سخت‌تره. باید واقع‌بین باشی، رقابت با کسی که بچه نداره سخت‌تره ولی غیرممکن نیست. ساعت مطالعه‌ت بد نیست، اگه کیفیتشو بالا ببری بهترم میشه. بی‌خیال مقایسه، تمرکزتو بذار رو پیشرفت خودت.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

استارتر خیلی خوب می خونی من با دو تا بچه نهایتش روزی دو ساعت درس بخونم اصلا نمی زارن. همه اش دور میزم در حال رفت و آمد و دعوا و بهونه گیری هستند  شب ها هم می گم برید بخوابید می گن تو حتما باید بیای کنارمون بخوابی تا ما هم بخوابیم

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "