2777
2789

بچه ها من دقیقا 4شب پیش این تاپیک و زدم گفتم ابروهام خیلی پررنگ شده و دوستشون ندارم (تاپیکم رو تو صفحه دوم میتونید ببینید )همتون گفتید چند روز بگذره خوب میشه

اون لحظه واقعا ناراحت بودم از اینکه صورتمو خراب کرده بودم ولی الان رنگش خوب شده زیاد سیاه نیست دیگه  طبیعی شده

بنظرم خوبه

اگر از بلندی آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙❤️

بالاخره بکنم یا نه😭

بکن 

ولی اولش ممکنه پشیمون بشی و بگی چرا کردم 

بعد چند روز تازه مشخص میشه پس باید صبر کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان انجام بدیم یا نه؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

خب الان انجام بدیم یا نه؟

عزیزدل

آخرش گفتم 

ولی الان رنگش خوب شده زیاد سیاه نیست دیگه طبیعی شده

بنظرم خوبه

من بخاطراینکه چن روزنمیشه صورتوشست انجام نمیدم بشماگفتن چن روزصورتت اب نزنی؟

صورتتو بشور فقط ابروهاتو آب نزن

عزیزدلآخرش گفتم ولی الان رنگش خوب شده زیاد سیاه نیست دیگه طبیعی شدهبنظرم خوبه

درد داشت اسی؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐