2777
2789
عنوان

تولد و ختم لطفا میاین

57 بازدید | 10 پست

سه روز قبل دایی همسرم که شوهر عمه من میشه فوت شد . حالا امروز تولد دخترمه خواهرام و مادرم زنگ زدم دعوت گرفتم حالا مادرم مبگه زن عموت که خاله همسرم میشه و خواهر مرحوم رو هم دعوت کن ولی همسرم میگه خوب نیست برادرش فوت شده تو جشن تولد دعوتش میکنی. چه کنم بنظرتون

معلومه که نباید بگی. تازه مادر و‌خواهرتم‌که میان نباید به کسی بگن. یه تولد خصوصیه. اگر اونا بعدا بفهمند واقعا زشت. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه

مبارک باشه

هیچ مشکل شرعی و اخلاقی نداره اما عرفا پسندیده نیست سه روزه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

معلومه که نباید بگی. تازه مادر و‌خواهرتم‌که میان نباید به کسی بگن. یه تولد خصوصیه. اگر اونا بعدا بفه ...

زن داداشم که دختر عموم هست رو هم دیشب پیامک فرستادم و دعوت کردم هیچ جوابی نداد همسرم گفت به اون زنگ نزنی چون زن عموت متوجه میشه و خوب نیست ولی از بس خواهرم گفت زن داداش رو بگی پون ناراحت نیشه دعوتش نکردی منم پیلمک دادم کار بدی کردم نه؟

زن داداشم که دختر عموم هست رو هم دیشب پیامک فرستادم و دعوت کردم هیچ جوابی نداد همسرم گفت به اون زنگ ...

بابا طرف خیلی نزدیکه چجکری روتون میشه بگید؟؟؟

حق داره جواب نده الان باخودش میگه چی میگه این! 

من جای تو بودم اصلا نمیگردم

یا خانوادگی و خصوصی میگرفتم استوری اینام نمیزاشتم

زن داداشم که دختر عموم هست رو هم دیشب پیامک فرستادم و دعوت کردم هیچ جوابی نداد همسرم گفت به اون زنگ ...

فقط باید خواهر و مادرت رو‌میگفتی. هر چند همونجا هم لازم نبود سری قبل هم نظر خواهی کردی.‌همه گفتن یا نگیر یا کسی رو نگو. 

من اینجور وقتا با همسرم یه تولد میگیرم مهم اینه که بچه بهش خوش بگذره. امسال همسرم مسافرت بود منم برا پسرم اصلا تولد نگرفتم. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن