2777
2789

اول جمله هاتون کلمه های

من سپاسگزارم که... زیرا...

من خوشحالم که...زیرا..

من راضی ام که..زیرا...

استفاده کنین و ۱۰ تا جمله بگین و اخر هر جمله ۳ بار بگین سپاسگزارم 

و بگین من مطمئنم امروز اتفاقات خوبی واسم رقم میخوره😃

یادتون نشه که خدا گفته

شکر کنید تا نعمت شما را بیفزایم🩷🩷🩷

بدانید ای آل داوود عده کمی از بندگان من شکر گذار هستند! 

بابت سلامتی و ابعادش ! بابت خانواده! دوستان ! هوش ! دارایی! بینایی ! تکلم ! حتی آبی برای نوشیدن شکر کنین 🙏🫀

و سعی کنین واقعا از ته دلتون بگین

شاد کام باشین♥️

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدالله یا رب که منو لایق بهترینا دونستی 

دلم به تو گرمه همیشه🌹👑☝️🤍

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
گمراهان مثل تو هم که من درآوردی های عرفان های نوظهور رو بزور میخوان با دین ترکیب کنن بدتر تاوان میدن ...

فازت چیه ناموسا

خوده خدا گفته سوگند به قلم و هر انچه که مینویسه

پس ببین چق نوشتن معجزه میکنه

من خودم نمیشه گف مذهبیم

ولی باشکرگذاری زبانی بدون نماز خوندن

به چیزایی ک میخواستم رسیدم

پس تو دیگه کی باشی بخوای ایرادبگیری

وقتی خدا مشکلی نداشته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

فازت چیه ناموساخوده خدا گفته سوگند به قلم و هر انچه که مینویسهپس ببین چق نوشتن معجزه میکنهمن خودم نم ...

همون دیگه فازم بیدار کردن امثال توئه گفتم وجدانتونو اینطوری خفه میکنید واجب خدا رو انجام نمیدید برای خودتون مهدکودک بازی میکنید ابن خوبه بعد از واجبات و مستحبات نه بجای اونا

گمراه جدو آبادته یککککک بهشتو سریع به نام خودت و امثال خودت نزن اصلا کی اسم یوگا اورد اخهههه مغز فند ...

باش در جهل مرکب ابدالدهر بمان جد و آباء درسته بیسواد جان شخصیتت مشخصه چیه من به اجداد تو توهین کردم؟ بخواب که خوب خوابیدی ریپ نزن نمیخونم

همون دیگه فازم بیدار کردن امثال توئه گفتم وجدانتونو اینطوری خفه میکنید واجب خدا رو انجام نمیدید برای ...

مگههههعععههههههه  کسییییی تو این تاپینککککک گفته واجباتوووو انجاممممم ندیمممممممممم کیییی گفتههههه ؟؟؟؟؟

یه الحمدالله ساده مردم بخوان بگن امثاللللل تو نمیزارنننن بابا جمع کنید چیییی میزنیدددد توهمممم دارین بهشت به نام شماهاستتتت 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
گمراه جدو آبادته یککککک بهشتو سریع به نام خودت و امثال خودت نزن اصلا کی اسم یوگا اورد اخهههه مغز فند ...

در ضمن بله هر نمازی ضامن هدایت نیست ولی نماز شرط قبولی اعماله یعنی اگر نماز نباشه بقیه اعمال ول معطله مثل تو

در ضمن بله هر نمازی ضامن هدایت نیست ولی نماز شرط قبولی اعماله یعنی اگر نماز نباشه بقیه اعمال ول معطل ...

هر نماز ضامن هدایت نیستت هر متوهمی مثل توووو که نمیزارن مردم یه الحمدالله ساده بگن یه شکرگذاری ساده بکنن هم از جنات فرررردوسسسس خبری نیست 

خیلی مغروری الکییی شرط قبولی همچی کم کردن غروره وگرنه یه یاروی چندین سال سجده کرد به خاطر غرورشش از بهشت منع شد 

بزارینن مردم به عشق خدا و اهل بیت هرجور دلشون میخواد در چهارچوب تکرار میکنم در چهاررر چوب دین ابراز محبت و سپاس گذاری کننن  

گمراهان مثل تو هم که من درآوردی های عرفان های نوظهور رو بزور میخوان با دین ترکیب کنن بدتر تاوان میدن ...

داستان موسی وچوپان رو نشنیدی حتما برو بخون برای شماست دقیقا 

گفت مژده ده که دستوری رسید
هیچ آدابی و ترتیبی مجو
هرچه می‌خواهد دل تنگت بگو

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید