2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده مادر شوهرم

416 بازدید | 19 پست

ه سال میشه ازدواج کردم و تو این سه سال فقط ستا لباس گرفتم 

و اینکه ما تو شهر بزرگتر زندگی میکنیم بقیه فامیلا اینا یه شهر کوچیک و زیاد چشم هم چشمی ینی خیلی زیاد 

من که ازشون دورم و دیر به دیر میام 

وقتی میام حس افسرگی و کمبود بهم دست میده لباسای خوشگل و گرون قیمت

شوهرم پول داره خیلیم داره ولی نمیده اگ اصرار کنم زیاد میده ولی از بس رو مخم راه میره حوصله ندارم 

ن اینکه لباس چادر کفش نخاما وقتی به طرز پول میده ک بگیرم حالم بد میشه و حوصله ندارم چن وقتیم ی بار میایم اینجا اینا خیلی خفنن

لباسامون بلوچیه گرونه

مثلا یه لباس کلا با دوخت و همچی الانا دیگ ۳۰خوردی میشع

بد از مادرشوهرممم میترسم هرچی بخرم حرف میزنه بهم

الان ک عمل کردم کمتر ولی خب حرف میزنه

پنجشنبه جمعه عروسی دعوتیم جاریم عروسشون همه لباس چادر گرفتن منم دلم میخاد بگیرم ولی نمیدونم شوهرم پول بده یا 

و عامل اصلی هم ک میترسم از مادرش چیزی نمیگیرم دلم میمونه ولی عادت کردم و میگم ولش من یجایی دیگم کسی منو نمیبینه 

اینجا روزی یه لباس یه طلا 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس بلوچی 30 تومن؟ بعد فقط مهمانی و جشن ها میپوشین یا تو بازار و خونه هم همونا می پوشین؟

همه جا میپوشنش

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

خب لباس محلی نپوش 

با سی تکمن و کمترش چند دست لباس مجلسی میشه گرفت

ماهم لباس محلی داریم ولی نمیپوشیم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
من ذهنم فقیره تو تصوراتم نمی گنجه بچمو تو دسشویی با لباس سی تومنی بشورم

اره واقعا😂😂😂 با لباس 30 تومنی بری غذا بپزی چرب و چیل بشی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......