بچه ها من مامایی خوندم خونوادم اجبارم کردن بخونم.بعد توی تقسیم بندی منو جایی انداختن واسه کار کردن که خیلی خلوت بود یعنی زایمان گرفتم ولی اصلا بستری نداشتیم.خیلی اونموقع اعتراض کردم اما جامو عوض نکردن.حالا اون دوسال گذشت و من اومدم شهرمون کار کنم.بخش زنان بستری داره و من تازه کارم بلد نبودم تازه روز سوممه که ماماها و پرستارا صداشون دراومد که این تازه کاره بلد نیست با ما نذارینش.پشتم کلی گفتن که من بلد نیستم.خیلی باهام بد شدن.امشب گفتن تو برو تزریقات.من پاهام افتاد بخدا بس که شلوغ بود.😔😔گناه من چیه من حتی شامم نخوردم
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
وای محکم باش اول راهی به جاهای بزرگ فکرکن سعیکن با بقیه دوست بشی میتونی گوگل ببینی و یاد بگیری باید جیکار کنی وقتی بستری بود العان وقت باخت نیست خیلی ها حسرت جای تو بودن دارن