2777
2789
عنوان

شما در سفر غذا میپزین❓

1082 بازدید | 103 پست

روز اول هتل میمونیم و بیرون نمیریم.

می‌خوام اولین نهار همبرگر آماده سرخ کنم به همراه کاهو و گوجه

شام برنج و کنسرو نخود و شوید بپزم

روز دوم کلا بیرون میگردیم پس وقت غذا پختن ندارم

نهار همون شام روز قبل باشه

شام نودالیت و سیب زمینی سرخ کرده(سیب زمینی ها رو هم از شب قبل خرد کنم بذارم یخچال که راحت بردارم سرخ کنم)

روز سوم

نهار کنسرو لوبیا

و سفر تموم میشه.

البته بگم من گیاهخوارم، به برنج و نخود گیر ندین، به نظرم خیلی غذای خوشمزه ایه. ولی اگه غذای بهتری به ذهنتون میرسه، خوشحال میشم بهم بگین.

در کل خوبه این برنامه؟

چیکار میتونم بکنم که از اینم راحت تر باشه برام؟

من ۵۰ ۵۰ .. غذای رستورانی ام دلو میزنه و پرخرجه غذای خونگیم ک نمیشه همش خورد پس تنوع چی میگه سفر چی میگه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جقد خودتو اذیت میکنی بابا یا بیرون بخورین یا در حد نیمرو یا‌گوجه خیار‌ و اینا‌ 

شاید برای بعضی ها هزینس‌سنگین باشه دایم‌بیرون بخورن درک‌کنیم

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

ن بابا میریم کافه های خوشگل و معروفش یا رستورانای خوبش یا خب تو هتل

حتی صبحونرم میریم اینور اونور

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

۲_۳روز بیرونید ی غذا بگیرید از بیرون

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.