2777
2789
عنوان

استرس جراحی😫

419 بازدید | 42 پست

واسه تیر ماه وقت جراحی بینی دارم همش دلم اشوبه نکنه بعد عمل پشیمون بشم.لطفا اونایی که جراحی بینی گوشتی کردین راهنماییم کنید.شوهرم تشویق به عمل کرد خودم دو دل بودم😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوام حقیقت رو بگم بینی گوشتی خیلی تغییر نمیکنه

تو پیجشون دیدم نمونه کاراشونو اکثرا بینی گوشتی جراحی می کنن بینی های گوشتی رو خوب در می یارن باز استرس دارم😔

منظورم اينه كه بالاش استخوني بود پايين پره ها گوشتي تبريز دكتر رشدي عمل كردم مدل عروسكي چن سال پيش و ...

منم تبریزم ولی پیج پزشکای تبریز و دیدم گوشتیها رو خوب در نمی یارن مخصوصا نوک بینی من گوشتی هست رفتم تهران یه دکتر پیدا کردم خدا به خیر کنه.پیجشو دیدم تقریبا بینیهای گوشتی رو خوب در اورده بود

شانسیه خواهرم هم زرین قلم عمل کرده راضیه بینی منم عروسکی عمل شده

بینی خواهرت یا خودتون گوشتی بوده؟اخه گوشتی عروسکی در می یاد؟؟زرین قلم بهم گفت فرض کن بینیت شماره ۴ هستش من می تونم شماره سه کنمش.

تو پیجشون دیدم نمونه کاراشونو اکثرا بینی گوشتی جراحی می کنن بینی های گوشتی رو خوب در می یارن باز است ...

پیجشو بده نمونه کاراشو ببینم

من پشیمونم از عمل، هم سخت بود هم اونجوری که دبم خواست نشد

باید ببینی سطح توقعت چقدره

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤