2777
2789
عنوان

مادرشوهرم قاشق به غذام میزنه

1449 بازدید | 78 پست

من دوران عقد هستم از اول رابطمون مامان همسرم قرار گذاشته که فقط جمعه ها بیاد خونمون حالا من بقیه روزها هم هر چقد بگم که بیا منو ببر حالم گرفته تو خونه و اینا نمیاد که منو ببره خونشون 

این هفته که رفتم اکثرا اونا عادتشونه که خیلی غذا میکشن به بشقابم و طبیعتا منم با احترام میگم که واقعا نمیتونم بخورم لطفا بیش از اندازه غذا نکشین برام

این دفعه دیکه واقعا نمیتونستم اون همه رو بخورم گفتم دیگه نمیتونم بخورم مامان زیاد غذا کشیدی 

(البته غذامو خودم میکشم و مادرشوهرمم دو سه تا کفگیر اضافی خودش می‌ریزه)

دید که نمیتونم بخورم با قاشق غذامو زیر و رو کرد انگار که من بچه ام 

خب این رفتارش بهم خیلی برخورد چون این رفتارو حتی با دختراش که از منم کوچیکترن ندارن چه برسه به این که قاشق ببره به بشقاب عروسش و غذاشو زیر و رو کنه

پدرشوهرم که دید همچین کاری میکنه بهش گفت که این چه کاریه میکنی ولی شوهرم حتی دهن هم باز نکرد

اگه مادرشوهرتون همچین کاری انجام بده جنبه تون میکشه؟؟

دنبال گوشت زیر برنج بوده؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متظور کارشو نفهمیدم چرااا😑😑

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

چرا زیرورو رو کرد ن واقعا نمیتونم چندشم میشه🤢

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷