2777
2789

بهم خیانت کن الان ۵ماهم دکتر گفت مشکلی نداری برای نزدیکی اول چون جفتم پایین بود نمیتونستم ولی الان بهترم حالا ب شوهرم هرچی میگم اون نمیخاد حالا بهش شک کردم ک داره بهم خیانت میکنه موندم چکار کنم وقتی این فکرو میکنم از همه چی بیزار میشم از زندگی زده میشم ناشکری میکنم ک اگ بخاد اینطوری کنه چرا خاست بچه بیارم

راضیم ب رضای خود خدا

نه نگران نباش حتما میترسه خدایی نکرده برای بچه اتفاقی بیفته 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی انقد بهش شک داری؟

یعنی انقد سسته

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

ولی بهش بگو که تو نیاز داری اگه اون نمیخواد 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

نه نگران نباش اکن نگران بچه طوریش بشه  یکم دلبری کن لباس اینا بپوش از راه ب درش کن  حالا رابطه هم نشو کامل از ی راه های دیگه معاشقه کن باهاش ک بینتون مهرتون حفظ بشه 

♾️🖇❤️