2777
2789
عنوان

کبودی پای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 31 پست
نه من هیچ مکملی نمیدادم اتفاقا تو ازمایشش تالاسمی خفیف مینور هم داشت ولی دکتر گفت ربطی نداره

ینی دکتر گفت کم خونی وکبودی ربطی نداره بهم؟!

من‌فک میکردم مربوطه..دعاکن دخترمنم باهمین مکمل اوکی بشه

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

ینی دکتر گفت کم خونی وکبودی ربطی نداره بهم؟!من‌فک میکردم مربوطه..دعاکن دخترمنم باهمین مکمل اوکی بشه

نه اون کمبود پلاکته که بده‌

ب نظرم دخترت مویرگاش حساسه. من خودمم با این سن سریع مویرگام پاره میشن و شکننده ان. اگه میخوای خودتو راحت کنی ببرش دکتر.

من هممممه بهم میگفتن چیزی نیست. حتی یه پزشک هم بدون ازمایش گفت چیزی نیست. 

اما تا خودم ازمایش ندادم و پیش یه دکتر خوب نبردمش دلم آروم نگرفت.

گفتم اگه خدای نکرده یک هزارم درصد چیزی باشه و نفهمم بعدا خودمو نمیبخشم

الهی به امید خودت...  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اون کمبود پلاکته که بده‌ب نظرم دخترت مویرگاش حساسه. من خودمم با این سن سریع مویرگام پاره میشن و ش ...

من خودمم خیلی بدنم حساسه مثلا زیربازو قسمت داخل آرنج یا کشاله رانم‌بخارونم دون دون میشه

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

نه اون کمبود پلاکته که بده‌ب نظرم دخترت مویرگاش حساسه. من خودمم با این سن سریع مویرگام پاره میشن و ش ...

من وسواس افسردگی اضطراب دارم فک کن از اول شهریور کلی به اینکر اونور خودم ودخترم وهمسرم گیردادم ورفتم دکتر بخاطر این همثرم دیگه نمیذاره چون روستا زندگی میکنم پزشک در دسترسم نیست باید برم شهر که دوساعت فاصلست وهمسرم باید ماروببره

من وسواس افسردگی اضطراب دارم فک کن از اول شهریور کلی به اینکر اونور خودم ودخترم وهمسرم گیردادم ورفتم ...

پس تو هم عین من شدی. منم پارسال مثل تو بودم با وسواس فکری شدیییید. 

مشاور عزیزم خیلی موثر بود. همچنین سفر به مشهد که فکر میکنم امام رضا بهم نظر کرد و آرامشم داد

و البته اینکه انقدر سرمو به درس و کارای مختلف گرم کردم که فرصت نکنم به چیزی فکر کنم

همزمان طب سنتی هم میرفتم‌چون میگن وسواس از سوداست

الهی به امید خودت...  
پس تو هم عین من شدی. منم پارسال مثل تو بودم با وسواس فکری شدیییید. مشاور عزیزم خیلی موثر بود. همچنین ...

اصلا نمیدونی چقدر حالم بده دیشب چشم روهم نذاشتم اصلا 

تا میخابیدم یهو ناخوداگاه چشام باز میشد با تپش قلب بااینکه قبلشم پرانول خورده بودم

من اولش یه برجستگی داخل سفیدی چشمم دیدم یه دوهقته سه هفته ای درگیرش بودم تا بالاخره رفتم شهر دکتر اونجا گفت چیزی نیست ودرمان لازم نداره

دوباره گیر دادم که نکنه خداینکرده بچم نوروفیبروماتوز داره

دوباره گیر دادم به سینم‌که چرا اینجوریه

رفتم سونو ودکتر 

دوباره به تیروییدم گیر دادم

باز به همسرم گیردادم

یه مدتم فک میکردم چرا دخترم قسمت چپ وراست نافش باهم متفاوته

الانم که این خالای قرمز داره دیوونم میکنه 

زیاد بود کبودیاش؟پشت ساق پاشم بود

خاهش میکنم‌اگه هستی وپیامم رو میبینی جواب بده

اون دونه های ریز قرمز که گفتی رو بدن بچت میزنه هنوزم درمیاد؟علتش رو نفهمیدی؟

خاهش میکنم‌اگه هستی وپیامم رو میبینی جواب بدهاون دونه های ریز قرمز که گفتی رو بدن بچت میزنه هنوزم در ...

علتش بخاطر کمبود ویتامین سی، مویرگها شکننده اند. و بخشیش بخاطر الرژی. 

۹۰ درصد خوب شده اما اگه پفک و ابمیوه صنعتی بخوره باز اینجوری میشه یکم.

به جای اینکه دخترت رو ببری دکتر پیشنهاد میکنم خودت برای درمان وسواست قدم بردار چون من کشیدم و میدونم علاوه بر خودت ، اطرافیانتم ازبین میبری

الهی به امید خودت...  
علتش بخاطر کمبود ویتامین سی، مویرگها شکننده اند. و بخشیش بخاطر الرژی. ۹۰ درصد خوب شده اما اگه پفک و ...

هپسرمم حرف شمارو گفت بعدازظهر کلی باهام بحث کرد😔میگه خودتو هرجا بخای میبرم اون سردنیام بخای بری میبرمت دکتر ولی بچه رو هیچ جا نمیبرم

علتش بخاطر کمبود ویتامین سی، مویرگها شکننده اند. و بخشیش بخاطر الرژی. ۹۰ درصد خوب شده اما اگه پفک و ...

اینجا که پیام‌گذاشتم‌گفتم‌ببینم استاتر دیگه چک نمیکنه اکانتش رو

هپسرمم حرف شمارو گفت بعدازظهر کلی باهام بحث کرد😔میگه خودتو هرجا بخای میبرم اون سردنیام بخای بری میب ...

پس عزیزم به جای گیر دادن به بچه حواست رو به خودت جمع کن

الانم پاییزه فصل افسردگیه باید خوراکیای گرم و معتدل بخوری مثل عسل خرما ارده شیره

الهی به امید خودت...  
پس عزیزم به جای گیر دادن به بچه حواست رو به خودت جمع کنالانم پاییزه فصل افسردگیه باید خوراکیای گرم و ...

سلام عزیزم آره دارم میخورم الان داروی اعصاب اینقدر که حالم بده وپنیک میشم نصف شبا

من خیلی وقته رفتم دکتر ولی داروها رو بخاطرترس از عوارضش نخوردم

پس عزیزم به جای گیر دادن به بچه حواست رو به خودت جمع کنالانم پاییزه فصل افسردگیه باید خوراکیای گرم و ...

شما شروع کردین ویتامین سی دادین درجا تاثیر گذاشت یا کمکم تاثیرش رو گذاشت؟

شما شروع کردین ویتامین سی دادین درجا تاثیر گذاشت یا کمکم تاثیرش رو گذاشت؟

دیگه بعدش دقت نکردم چون خیالم راحت شد. انگار اونوقت که حساس بودم بدتر جذبش میکردم ولی وقتی رهاش کردم نفهمیدم کی خوب شد

الهی به امید خودت...  
دیگه بعدش دقت نکردم چون خیالم راحت شد. انگار اونوقت که حساس بودم بدتر جذبش میکردم ولی وقتی رهاش کردم ...

منم نقطه به نقطه بدنش چک میکنم روزی چندبار😔