2777
2789
عنوان

کسی هست تو خواب بیان آزارش بدن

127 بازدید | 19 پست

من اینجورم تو خواب قیافه نمی بینم فقط میدونم یه حجمه ای رو پهلو یا شکم یا کمر فشار میاره دردش زیاده 

شبا هم به پهلو میخوابم نمیدونم علتش چیه 

شما براتون پیش اومده

اول پزشکی بررسی کن بعد روان پزشکی 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوره بقره پخش کن بمدت ۴۰روز.و سوره تکویر بخون.

بااجازه استارتر بچه ها کسی تعبیرخواب بلده؟خواهش میکنم اگه بلدید دریغ نکنید پیام بدید

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
نمازتو بخون هرچی باشه دست برمیداره از سرت...من یه مدت جادو گرفتن برام شبا اذیتم میکرد.سیاهی می دیدم ...

نماز نمی تونم بخونم چطوری فهمیدی جادو گرفتن چطوری باطلش کردی

من یه شب خوابیده بودم صاف بعد حس کردم یه نفر رومه دستاشو گڔاشته رو گلوم داره خفم میکنه حتی چشام باز بود جیغ میکشیدم ولی صدام درنمیومد افتضاح بود 

قبل خواب 3بار سوره ناس بخون من اینجور خوب شدم

چه خوابی دیدی

خیلی فکرم مسعوله .میگن خوابتو به هرکسی تعریف نکن.خواب خیلی عجیبی دیدم .تعبیرخواب بلدید؟

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚