2777
2789

پدر همسرم قم.....ار بازی میکنه و شوهرم خبر نداره ، همه پولهاشو خرجه اون میکنه و روزانه از بقیه سه چهار میلیون قرض میگیره شارژ می‌کنه حسابشو بعد شوهرمم پرسیدنی میگه که نه بازی نمیکنم ، جدیدا رفته گوشی جدید با چک خریده که توی اون بازی کنه و خانوادشم خبر ندارن خدا می‌دونه کجا قایمش کرده

هر چی از شوهرم میخوام رد میکنه که من پول ندارم برات لباس بخرم باید سه هفته چهار هفته صبر کنی تا دشتم پر شه ، منم دیگه چیزی نگفتم 

خانواده همسرمم خیلی علاقه و اعتقادی به دعا.... نویس و طالع...بینی و اینا دارن ، امروز فهیمدم که رفتن پیش دعا....نویس و ۵۰۰ از همسرم خواسته که به کارتش بزنه(باباش)

منم از یه نحوی از این جریان با خبر شدم بهش گفتم که به بابات پول زدی؟ شوک شد گفت که دیروز بابا پیام داده بود که پول بزن تو به من نگفتی پاک کردی؟ گفتم نه من حدسم این بود ، حالا هیچی نگفت قطع کرد ، یکم بعد زنگ زد که آره پول زدم به پدرم گفتم تو که پول نداشتی چطوری زدی ؟ گفت از همونجا که نداشتم زدم براش 

میدونم دادن به دعا.....نویس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا خود شوهرت میدونه ولی به روش نمیاره ...

نه همسرم خبر نداره ، قبلا هم همچین کاری میکرد اون موقع فهمیده بود گوشیو ازش گرفته بود رمز گذاشته بود ، الانم یکم اعتمادشو جلب کرده که دیگه نمیکنم ، میره قهوه...خونه با گوشیه یکی دیگه با حساب خودش بازی میکنه 

حالا با این کاری ندارم ولی لطمه اش به زندگی من میاد که تموم پولهاش میره به پدرش حتی جلوی منم بهش میگه که بهم پول بده

اصلا برای درست ترین کار هم بده بهشون ، وقتی مخارج شما رو اولویت نمیذاره ، اشتباهه

بله متاسفانه هیچ گونه نیاز من تامین نمیشه هر وقتم بهش میگم میگه به مامانت بگو یا پول ندارم ، منم میگم اگه قرار باشه مامانم خرج و مخارجمو بده پس تورو میخوام چیکار؟

نمیدونم فقط میدونم شوهر اگ بفهمه نمیخوای پول بده ب خانوادش بدتر میده اونم قایمکی

دقیقا رفته رفته همینجوری میشه 

ولی لطمه شو من میکشم ، از ترس پدرش به بهش نگه پول داشتی چرا به من ندادی ، برام یدونه دستبند گرفته بود که سرویس طلاهام تکمیل بشه اونو هم قایم میکنه ولی مامانش به باباش گفت

خیلی تاوان پس میدیم سره این نفهمی هایی که داره موقعی که عقد کردیم اصولا باید هدیه های عقد و بدن به سرویس طلا ، باباش یادش داد اومد پولهارو برد دادن به قرض هاشون

اکه بچه نداری جداشو.... طلاق مساله ی خوب و جالبی نیس

ولی به نظر شخصیم زندگی متاهلی باید تو رو بسازه؛ رشد بده؛ بهترت کنه؛ آرومت کنه

زندگی ای که دائم توش جنگ و دعوا باشه

مفتش گرونه..

مهریت رو بگیر و خلاص