2777
2789

چه چالشی ؟ 

شاید بتونیم باهم همراه باشیم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چالش عادت سازیه عزیزم

میتونیم یه برنامه گروه دونفره بزنیم و همراه هم باشیم؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

میتونیم یه برنامه گروه دونفره بزنیم و همراه هم باشیم؟

اره حتما ، من با چند تا از بچه ها یه گروه زدم ولی خیلی مصمم نیستن و هنوز گزارش کار نفرستادن 🤦🏻‍♀️

عادات هایی که میخوای ایجاد کنی رو بگو بهم اول 

اره حتما ، من با چند تا از بچه ها یه گروه زدم ولی خیلی مصمم نیستن و هنوز گزارش کار نفرستادن 🤦🏻‍♀️ع ...

من خیلی مصمم هستم رو این موضوع 

هدف منم عادت سازی ژورنال نویسی و یوگا و شکرگزاری و سحرخیزی و استفاده ی کم از گوشی و اینایت

من خیلی مصمم هستم رو این موضوع هدف منم عادت سازی ژورنال نویسی و یوگا و شکرگزاری و سحرخیزی و استفاده ...

اون گروه رو حذف کردم 😒 اینقدر براشون توضیح دادم از کارایی که قراره بکنیم کلی وقت گذاشتم اون متن هارو نوشتم به مغزم فشار آوردم تا به بهترین شکل توضیح بدم و منظورمو بفهمن 

انگار نه انگار زورشون مباد ری اَکشنی نشون بدن هیچی هم گزارش کار نفرستادن دیشب 

با اینکه سی و خورده ای ممبر جمع کرده بودم ولی دیلیت کردمش 

اون گروه رو حذف کردم 😒 اینقدر براشون توضیح دادم از کارایی که قراره بکنیم کلی وقت گذاشتم اون متن هار ...

بیا خودمون دوتا باشیم اعصابمونم راحتتره . تو کدوم برنامه گروه میزنی؟

میای همینجا با هم در ارتباط باشیم ؟

من اینجا کم میام

چندباری اومدم واسه جلسه دوم چرا تاپبکشو نمیزنی گلی؟

می‌زارم تگ ت میکنم امشب حتما 

فردا یه امتحان خیلی سخت دارم مشغول اون بودم چند تا از عادت هامو هنوز انجام ندادم 

مرسی ازت 🫂☺️

می‌زارم تگ ت میکنم امشب حتما فردا یه امتحان خیلی سخت دارم مشغول اون بودم چند تا از عادت هامو هنوز ان ...

قربونت برم 

موفق. باشی توی. امتحانت❤️

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه