2777
2789

من چهار شنبه رفتم سونوگرافی گفت هفته ی پنجم یا ششم هستی ساک جنین بود ولی داخل ساک جنین نبود گفت دو هفته ی دیگه بیا برای تشخیص ضربان قلب ممکنه پوچ باشه یا اصلا جنینی نباشه و یا اینکه من زود رفته باشم دوستان تو هفته ی چند بارداری جنینشون ضربان داشت

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هفته ۵ عزیزم رفتم داشت ولی نگران نباش شاید دستگاهشون جدید نیست اکثرا دستگاهاشون تا ۷ هفته نشون میده خصوصا اگر شهرستانی و سنو شکمی بوده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ضربان قلب جنین از هفته ی ۵ شروع میشه اما چون کوچیکه تو سونو از هفته ی ۶ دیده میشه ضربان قلباما خود ج ...

اتفاقا اکثرا  هفته 5 دیده نمیشه جنین و فقط کیسه دیده میشه. 

برای من هفته 7 حتی اینطوری بود که دیگه مجبور شدم داخلی انجام بدم اونجا نی نی خیلی ریزه میزه بود مشخص شد

ضربان قلب جنین از هفته ی ۵ شروع میشه اما چون کوچیکه تو سونو از هفته ی ۶ دیده میشه ضربان قلباما خود ج ...

ن بابا مال من دیده نمیشد فقط ساک خالی بود 

هفته ۶ کیسه زرده رو دید 

هفته ی ۷ شکمی باز جنین دیذه نشد گفت خالیه هیچی نمیبینم سونو واژینال کرد اونجا قلبشو دید😑😑😑

عزیزم اصلا و ایده خودتو نگران نکن من سر بارداری دوم فک کنم یا هفته 7 یا 8 بودم که باز نی نی دیده نشد خانم دکتر گفت چاره ای نیست همین حالا داخلی برات انجام میدم باید بدونیم بالاخره جنینی هست یا نه که الحمدلله اونجا یه نی نی ریز و کوچولو دیده شد. 

سر این بارداری مم هفته 9 رفتم که همه چی کامل باشه و استرس نگیرم. 

پس بهت پیشنهاد میکنم بذار هفته 8 یا 9 برو. استرسم به دلت راه نده

عزیزم اصلا و ایده خودتو نگران نکن من سر بارداری دوم فک کنم یا هفته 7 یا 8 بودم که باز نی نی دیده نشد ...

ممنون دوست عزیز

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن