2777
2789
عنوان

نوزاد چهل روزم خیلی اذیتم‌میکنه توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 92 پست

شاید بدنش درد میکنه قنداقش کن

شکمش و ماساژوبده حتما حتما یه دکتر خوب ببرش تا داروی مناسب بهش بده

دختر من الرژیک بود بشدت بیقرار بود شاید نوزاد شما هم اینجوریه

کنار گوشش و شبا اروم ماساژ بده

بدنش هم قبل از خواب ماساژ بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم چند قطره عرق نعنا رو با یه کم آب جوشیده سرد شده مخلوط کن بده بخوره. خدا حفظش کنه منم دو تا نینی دارم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خوب اگه میدونی دارو بدترش میکنه نده والا همه نوزادا رفلاکسی کولیکی نیستن ولی همه دکترا برا تمام نوزا ...

اره گفتم امروز فقط شیرش رو بدم ببینم بهتر میشه.علائم رفلاکس رو داره آخه

یادم رفت بپرسم ببخشید پیپی میکنه؟ دلش درد میکنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
فایده نداره.الان از ساعت ۴ صبح دارم تکون میدم.تا تکون ندم بیدار میشه گریه میکنه زور میزنه

اخی..عین بچگی دختر من یجور بخودش پیچ میداد گریه میکرد رنگ صورتش میشد لبو

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

عزیزم اونطوری که نوشتی شاید پی پی کنه خوب بشه گریه میکنه زور میزنه یعنی شکمش درد میکنه برای دسشویی ک ...

پیپی میکنه.نمیفهمم چشه.شکمش ک خیلی باد داره.اما مگه کولیک باعث بدخوابی میشه؟

خیلی ماساژ میدم در طی روز.انواع قطره هارم میدم.نمیخوابه.خوابش سبکهتا تکونش میدم رو ننو چشماشو میبنده ...

ببین دختر منم وقتی نوزاد بود دوماه بخوابید موقع خواب ب دستاش صورتشو چنگ مینداخت ولی تو بغلم می‌خوابید همین که سرجاش میزاشتم بیدار میشد دکتر گفت بعد از ۶۰ روز از بدو تولد طبیعی هست بعدا می‌خوابه وقطره استامینوفن هم داد که کمی ارامش کنه بعد از دوماه خوابید شما هم ناراحت نباش این شب وروزشو اشتباه میندازه خوب میشه