2777
2789

نمی‌دونم چه مرگمه انتظار دارم شوهرم اصلا سرش تو گوشی نکنه اصلا بیرون نره اصلا نخوابه فقط با من باشه فقط با من بگه بخنده دارم دیوونه میشم دیگه دیشب شوهرم ساعت ۸ شب از سرکار اومد غذا خورد رفت بیرون تا ساعت یک شب نیومد خونه و کار همسرم اینجوریه ی بار روز سرکارع ی بار شب سرکارع و وقتی شبفت شب باشه صبح بیاد خونه می‌خوابه تا۵ بعدازظهر خوابه وقتیم روز سرکار باشه میاد خونه می‌ره با رفیقاش بیرون یا چ میدونم بهونه میگیره می‌خوابه چند شب پیش با خواهرش و مادرم اینا رفتیم پارک ساعت ۱۱ شب ی کاری کرد که من خسته ام تو بی درکی اومدی پارک همه رفتن وسیله بازی سوار شدن شوهر من تنها نرفت منم نرفتم اسنپ گرفتیم اومدیم خونه میدونم خسته س درکش میکنم ولی تصور من از زندگی مشترک این نبود نمی‌دونم شایدم چون کلیپ های عاشقانه اینستا و فضای مجازی رو دیدم از قبل ( دوران عقد ) همش آرزوم بود عروسی کنیم و با خیال راحت پیش هم باشیم اون موقع ها شوهرم بزور منو میبرد دم خونمون هرشب با پدرم بحث داشتم سر دیر رفتن بعضی وقتا حتی کار به کتک کاری میکشید

خیلی افسرده شدم دیشب مریض بودم شوهرم خونه نبود مثه چی میلرزیدم و تب داشتم وقتی شوهرم اومد بی تفاوتی کرد رفت دوش گرفت اومد دیگه دارم از بدن درد ناله میکنم یکم گفت چته بیا ببرمت دکتر و ماساژت بدم و این حرفا بعدش خوابید تا صبح 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای خودت مشغله ایجاد کن اینطوری از وابستگیت به همسرت کم میشه

همسرت هم اذیت میشه انقدر بهش بچسبی و به مرور ازت فراری میشه

البته تو این که بعضی مردا واقعا بی احساس و خشکن شکی نیست  شوهر خودم یکی از اون آدم هاست ،طول میکشه تا قلق همسرت رو پیدا کنی

لطفا کمتر اینستا نگا کنید

اونا همش برای جذب فالورر هست خودتون و شرایطتتون رو مقایسه نکنید ولی خب با همسرتون هم صحبت کنید

نمیشه بره سرکار بیاد بره با دوستاش بیرون باید مدیریت کنه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

لطفا کمتر اینستا نگا کنیداونا همش برای جذب فالورر هست خودتون و شرایطتتون رو مقایسه نکنید ولی خب با ه ...

منم بی درک نیستم میگم باشه به مجردی بیرون رفتن نیاز داره ولی میگم برا اینکه با من باشه حتی یه فیلم ببینیم خسته و بی حوصله س چرا برا اونا خسته نیست 

اگه خسته اس پس چرا با رفقیاش میره بیرون قاعدتا نباید بیاد استراحت کنه ؟ به نظرم فقط خستگيش واسه توعه یه جورایی بهونه میکنه ازت دور باشه درسته؟؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹

ببین عزیزم واقع بین باید باشی اینکه بگی قراره دم به دقیقه مثل دوران عقد برید بیرون یا تو خونه بشینه کنارت تکون نخوره نیست 

باهاش صحبت کن بگو یه تایمی برای تفریح با تو مشخص کنه برید سینما شهربازی پارکی جایی آخر هفته یا هروقت سرحاله 

وقتایی هم که خونست خونه رو براش جذاب کن فیلمایی که فکر می‌کنی دوست داره دانلود کن باهم ببینید درمورد موضوعاتی که دوست داره اطلاعات جمع کن و باهاش حرف بزن 

در کل مرد رفیق باز این مدلیه که بیشتر با رفیقاش بهش خوش میگذره تا همسرش 

و اینکه حتما حتما برای خودت تفریح جداگانه داشته باش باشگاه و استخر برو با دوستات برو بیرون کلاسی چیزی ثبت نام کن سر خودت رو شلوغ کن که هی نچسبی به شوهرت هرچی بیشتر بچسبی بهش بیشتر ازت فاصله میگیره