2777
2789

شخصیت خواهر من چیه که انقدر پر خاشیه اس و درد سر درست میکنه ما چکار میتونیم بکنیم براش .شما جای من بودین چکار میکردین ؟؟این هفته دو تا دادگاه باید بره تنها شانسش اینه که ناپدریم وکیله و خودش یا همکاراش رامیفرسته دادگاه واسه دفاع از خواهرم 

درمن تو یه شهر دیگه ام و متاهلم. 

قضیه اینه خواهرم یه دوست پسر داشته که حدود دو سال باهم بودن تا اسفند و در این بین همزمان عاشق یه پسر شده از مهر ماه و با اونم بوده .و پارسال هم با یک مرد زن دار که گفته داره جدا میشه چند ماه خونه مشترک گرفتن ولی اوکی نشده. 

خواهرم 28 سالشه گذشته شلوغی داشته و دوست پسر زیاد و دو تا ازدواج ناموفق.پسر جدیده عاشق این شده و اومده خواستگاری و بله برون گرفتن.پسره هم یه بار جدا شده. بعدش اون دوست پسره عصبانی شده و گفته چرا همرمان هم از من پول میگرفتی هم با اون پسر بودی . دوست پسر سابق خواهرم داره عکسای دونفره شو و چتهاشو و فیلمها رو برای این نامزدش میفرسته و ورداشته ماشین پسره رو خط خطی کرده و خواهرم چون دوبار ازدواج کرده و جدا شده خونه دوست پسره میرفته و باهم راحت بودن . الان دوست پسر سابق هر روز عکسا و فیلمهای دونفره رو واسه نامزده میفرسته‌ .نامزده گذشته خاهرم رو پذیرفته. ولی مثل اینکه از چند روز پیش فیلم ها و عکسا رو برای پدر و مادر نامزده هم فرستاده و گویا مدت ۵ یا ۶ ماه خواهرم همزمان با نامزده و دوست پسر بوده و از هر دو پول توجیبی میگرفته‌ . خیلی اشتباهات داشته. الان دوست پسر سابق داره مگه هر چی پول خرجت کردم باید برگردونی تا ابروتو بیشتر نبرم. نامزده هم قضیه دوست پسره رو فهمیده ولی بخشیدتش و ازش قول گرفته که بهش متعهد بمونه.

البته پسره گفته گذشته تو مهم نیس واسم و اینکه بخشیده خواهرمو

دوست پسره سابقش شکایت کرده و ابلاغیه ثنا براش اومده بابت گوشی که هدیه براش گرفته بود تو دوران دوستی و گرون قیمت هم بوده. پسره تو شکایتش نوشته گوشی رو امانت دادم و بابت خیانت در امانت شکایت کرده‌ .و همینطور بابت پولهایی که به حساب خواهرم میریخته و گفته اونا قرض بوده و باید برگردونه‌. 

از کلانتری زنگ زده بودن به مادرم جواب نداده بود دوست پسر سابقش تلفن نامزد خواهرم رو داده از کلانتری بهش زنگ زدن گفتن چرا نمیاد کلانتری 😢😢 دوست پسر سابقش از عمد شماره نامزده رو داده کلانتری که ابروی خواهرم رو پیش نامزدش بیشتر بربه نظرتون .این نامزدیش دوام میاره و به عقد میرسه یا نه؟ 

الان دادگاهشون هفته دیگس و پسره هم کیفری و هم حقوقی شکایت کرده. 

نمیدونم چی میشه این قضایا . 

دوست پسره رفته شوهر دوم خواهرم رو هم پیدا کرده و جفتشون یه شکایت مشترک جدید هم کردن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهر ت اختلال شخصیت مرزی داره شخصیت نمایشی 

در حد توصیفات شما 

احتمالا در کودکی با پدر خیلی مساله داشته یا پدر بالای سرش نبوده 

از دست شما هم کاری بر نمیاد برای حفظ شوهر و زندگیت ازش دور دور باش

قضایای خواهرت به تو ربطی نداره

درسته کاراش ممکنه روی زندگی تو هم سایه بندازه، ولی خودت مدیریت کن که اینطوری نشه و خودتو شوهرتو بکش کنار

هرچی میخواد بشه خود خواهرت میدونه و بچه که نیس

تو حواست به خودت و زندگیت باشه و زندگی خودتو بچسب

اصلنم شوهرتو وارد این ماجرا ها نکن که کمکی بکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch