2777
2789

من کلا کم حرفم مدتی نیروی شرکتی داشتیم خانم ک خیلی با همکار اقا شوخی میکرد راستش درون حد دوست ندارم اما خب در حد خودمم ک کم حرفم حرصم میگیره. 

اون مدتی ک همکار شرکتی داشتیم همکار اقا خودش میومد صندلی میذاشت کنار همکار خانم باهم گرم صحبت میشدن. ازون موقع ک اون رفته من ک کم حرفم. همکار اقای هدفون میذاره تو گوشش کلا باهم حرف نمیزنیم حس بدی دارم. حس میکنم مگه من چطورمه ک دیگه درین حد حرف نزنیم باهم. حتما من بلد نیستم! 

اینم بگم این قسمت کلا ما دوتفریم و رییسمون ک اتاقش نزدیک ب ما هست

خب حوصلمم سرمیره از صبح تا ظهر چیزی نگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام علیک 

بعضی وقتا خوراکی تعارف میکنیم 

یا مشکلی پیش بیاد راجع بهش صحبت میکنیم 

شوخی هم میکنیم ولییی خیلیییی کممم بیشتر شوخی کاری هس. 

منم زیاد هم صحبت نمیشم ثون روشون باز میشه 

همیشه همه حرف از نجابت و... میزنن

نمیگم اینا باهم دوست بودن اما شوخیاشون رو من دوست نداشتم ولی خب همین باعث شده بود تو محیط کار همکار اقا خیلی هواشو داشته باشه حتی خانمه چون شرکتی بود میخپاستن بیرونش کنن همکار اقا خیلی تلاش کرد ک بیزونش نکنن

ما هممون مجردیم فقط دوتا متاهل داریم که 3و خورده ای ان همه با هم خوبیم و میگیم میخندیم آکا حد حدود داریم 

ما نیرو یه عمده فروشی این هم پرنسل خانم ایم هم آقا اکثرا ام تا 27.8سالیم

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍

فقط سلام  احوال پرسی معمولی و رسمی

اگه شیفتشون تموم شده باشه درحد خسته نباشید و اینکه بپرسم شیفت شلوغ بود یا نه اگرم باهاشون شیفت باشم حول محور بیمارو بیمارستان کلا

خودشون میدونن من خیلی راحت نیستم خیلی صحبت نمیکنیم معمولا 

فقط سلام احوال پرسی معمولی و رسمیاگه شیفتشون تموم شده باشه درحد خسته نباشید و اینکه بپرسم شیفت شلوغ ...

ولیکار من طوریه باید ارتباط اجتماعیم قوی باشه ک پیشرفت کنم تو کارم