2777
2789
عنوان

دلمه بابرگ بو

95 بازدید | 12 پست

باردارم خیلی دلم میخوادالان چندروزه 🥺🥺عروس راه دورم مادرم دوره تاحالاخودم درست نکردم مادرشوهرمم گفته درست میکنم ولی دلم نمی یادپیره بیفته توزحمت همسرم گفته فردادوتایی درست میکنیم همش میترسم خراب کاری کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا حراب کاری کنید، چی میشه مثلا؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یبارفسنجون برای اولین بارازطریق گوگل درست کردم قشنگ ...زدم ولی دفعات بعدی حرفه ای شدم

حتی اگه مادرت هم بهت یاد بده دفعه اول خراب میشه و دفعات بعدی کم‌کم دستت میاد. طبیعیه

پزشک کوچولو🩺📚

غصه نداره ک

سرچ بزن گوگل 

کلییییی فیلم اموزشی

مرحله به مرحله توضیح داده

عینشو اجرا کنی درست درمیاد

فقط در نظر داشته باش

که شیرین میخوای

ترش میخوای

ملس میخوای

ایناشو حواست باشه ک موقع سرچ زدن شکلی ک میخوای در بیاد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مادر شوهرتو صدا کن اون دستور بده تو درست کن اینطوری نه اون اذیت میشه نه تو دلمه هات خراب میشن

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊