2777
2789

داداش منم پارسال کنکوری بود بعد اومد کنارش نشسته میگه بابا یک خواب خوبی زدم تو کنکور خیلی حال داد تا حالا انقدر حال نکردم بعد مشاوره میگرفت میگفت میخوام بشینم برای تیر بخونم صد میارم چون نهایی 60 درصد دیگه راحته بعد شما ها انقدر استرس دارین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اونایی که اردیبهشتو عالی دادنم اینقد شاد و خندون نیستن

تا پاسخنامه کنکور تیرو تحویل ندی یه نگرانی و استرسی هست

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

خب براش مهم نیست دیگه استرس چیو داشته باشه😂

اونی که براش مهمه دانشگاهی که میخواد بره مسلما استرس میگیره

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

والا اونایی که اردیبهشتو عالی دادنم اینقد شاد و خندون نیستنتا پاسخنامه کنکور تیرو تحویل ندی یه نگران ...

اره میگه مبخوام مثل داداش تو کنم فقط 2 ماه اخرو بخونم   اما کلا رلکس سر ازمونای مهم دیگشم قبول شد همینقدر به چپش بود