2777
2789

حالا کاری بهشون ندارم قدمشون رو چشممون به بهترین شکل هم ازشون پذیرایی میکنم ولی آخه الان همش چندروز گذشته از مرگ یکی از عزیزانم اینا هم خبر دارن بعد قراره دوباره بیان 

منم  قلیه ماهی برنج کته با دلمه برگ مو و مرغ شکم پر میخوام درست کنم 

بنظرتون چه غذاهای دیگه ای پیشنهاد میدین که بزارم رو سفره؟ چون اینا کلا دنبال حرف در آوردند نمیخام  فردا حرفی پشت سرم باشه؟

لطفا بگین چه غذاهای دیگه ای درست کنم؟

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد پرو!!!

معمولا برا عزادار غذا میبرن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خدایی فازتون چیه ک مهمونو پررو میکنید بعدم از دستش مینالید؟

۱مدل بذار جلوشون، درک نکردن عزا داری دیگه نیان

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اوه چه خبره بسته چند روز میمونن

نمیدونم والا 

اینا کلا همیشه ور دل آدمن 

و منتظرن یه خطا و یا سوتی کوچیکی ببینن حرف در بیارن

خدا رحمت کنه عزیزتو 

همینایی ام که گفتی کلی دردسر داره خیلیم زیاده بنظر ن دلمه دیگه واجب نیست به جاش خیار و ماست بذار آسونم هست

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

خدایی فازتون چیه ک مهمونو پررو میکنید بعدم از دستش مینالید؟۱مدل بذار جلوشون، درک نکردن عزا داری دیگه ...

به خدا میترسم حرف پشت سرم در بیارن اینا فقط منتظرن یه سوتی کوچیک یا خطا ازم ببینن  کل شهر رو میکنن زیر این حرف

امروز بعد یه هفته اومدم خونم کلا جون ندارم اینا هم میخوان بیان

خدا رحمت کنه عزیزتو همینایی ام که گفتی کلی دردسر داره خیلیم زیاده بنظر ن دلمه دیگه واجب نیست به جاش ...

خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 

اینارو هم که گفتی میزارم ولی  زیادی افاده ای هستن الان میگن اینو نمیخورم اونو نمیخورم آخرین باری که اومدن خونم اصن یه وضعی بود

به خدا میترسم حرف پشت سرم در بیارن اینا فقط منتظرن یه سوتی کوچیک یا خطا ازم ببینن کل شهر رو میکنن ز ...

وقتی حرف بقیه انقدر برات مهمه و میترسی ازش، تا آخر عمر باید زندگیتو وقف حرف بقیه کنی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜