2777
2789
عنوان

باز بی برقی گرمای جنوب

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 43 پست

ماهرروز 12برقمون میره...وصل شدنش با خدایه...شاید 3.شاید 4

اصلا حساب کتاب نداره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همیشه همینه به مرگ میگیرن که به تب راضی بشی قبلا می‌گفتیم چرا برق میره الان میگیم چرا ۴ساعت میره ۲ساعت بره بسه 

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم   هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

اگه همه مردم یکصداصداشون درمیومد جلو نیروگاه ها این همه قطعی برق نداشتیم یکی از شهر های فارس همین کارو کردن مردم همه رفتن جلو نیروگاه ها دیگه برقشون قطع نشده

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

برای ما دو سه هفته ای که مذاکره بود اصلا قطع نکردن😐

در عوضش از این هفته هم یک روز درمیان شده هم ساعتش 1.5 برابر شده🫠🫠🫠

خیلی سخته

برای ما دقیقا سر ظهر هم هست که میخوای ناهار درست کنی و ناهار بخوری

همه جا گرمممممممممممم 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

کرمان ولش کن بابا اهواز و ابادان وایمردیم از گرما

اهواز بوشهر بندر جنوب کرمان کلا گرمه وحشتناک 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

وای ماهم جنوبی هستیم بیشتر وقتا گرمترین شهر ایران بعضی وقتها گرمترین شهر جهان آپارتمان نشین هم هستیم یعنی برق بره پمپ آب هم از کار میوفته آب هم نداریم 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

برق ما میره آب هم قطع میشه توی حموم بودم با کلی کف خدا لعنتشون کنه با این کارای مسخرشون. تابستون خدا به دادمون برسه.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

وای ماهم جنوبی هستیم بیشتر وقتا گرمترین شهر ایران بعضی وقتها گرمترین شهر جهان آپارتمان نشین هم هستیم ...

الان دیگه اکثر شهرها بدون پمپ و مخزن اب یه قطره اب هم نمیاد

برق میره اب هم نداریم🫠

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍