2777
2789
عنوان

سركتاب باز كردن كار درستيه آيا

128 بازدید | 20 پست

كسى تا بحال سركتاب باز كرده ؟ كار درستيه ؟ انرژى منفى نداره ؟ يه نفر پيدا كردم نميدونم بهش بگم برام سركتاب باز كنه يا نه ؟؟ 

چون يه جا خوندم نوشته بود كار درستى نيست

نه به هیچ وجه

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکتاب چی بله و خیر سردوراهی زندگیت موندی نه اشکال نداره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والا من تاحالا نرفته بودم اینجور جاها،هفته ی پیش با دوستم رفتم،آقاهه قرآن باز کرد سرکتاب با قرآن باز ...

تو گوگل زدم نوشته انرژى منفى داره و انجام نديد ، اينجا هم بعضيا دارن ميگن انجام نده.