2777
2789

بچه ها یه پسری سر خیابون ما شیرینی فروشی داره خیلی ازش خوشم اومد یه هفته پیش رفتم مغازشون شیرینی گرفتم نگا میکرد هرسری رد میشم میبینه نگا می‌کنه

ولی انگار از من حداقل  ۷.۸ سال بزرگتره زن نداره مطمئنم پیجشو پیدا کردم اصن نمیخام خودمو کوچیک کنم فالوش کنم

خودم تو ظاهر واقا خوبم 

خیلی خوشم اومده اونم رد میشم حسم میگه نظر داره ولی خیلی با شخصیته ازین هول ها نیس بعد زیاد رد میشم سر مسیرمه مغازشون مثلا دو سه رو یبار غرویا قشنگ میدونم منو میشناسه می‌دونه خونمون اونجاس

میخام اون بیاد سمتم  چیکار کنم میگید راهنمایی کنید؟؟؟؟

با اجازه اسی  من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید  تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون   (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه بیاد تاپیکم بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از طرف یه شهیدیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد میگن دخترا توقعشون بالاست 😂💘

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

به همین ناز و عشوه دادن هات ادامه بده فردا باگل و شیرینی پای درعه خودتونه

و اینکه بیشتر شیرینی بخر اما آخرش ممکنه شبیه دیو بشی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

خب اگه نمی‌خوای پیش قدم بشی باید وایسی اون بیاد جلو ، اصن ممکنه توهم خودت باشه که نگاه نگاه میکنه ، معمولاً پسرا زیاد نگاه میکنن

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

بعد میگن دخترا توقعشون بالاست 😂💘

استارتر یچیز بگم ؟ دخترخالم رفته بود برا تولد مادرش کیک‌ بگیره صاحب شیرینی فروشی ازش خوشش اومد گرفتش 

الانم بارداره😂ححح

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻